wyprawa do Kazimierza Dolnego

Znając życie znowu we 3 pojedziecie bo chętnych jak na lekarstwo :D

Wy się może dołączycie... ? Będzie po Bożym Ciele, więc może będzie więcej chętnych, bo wiele firm ma wolne :D

My się nie dołączymy niestety. Zbieram kasę na wyjazd w sierpniu.

Hugo to pojedziemy we trzech, a może więcej osób. Będzie co ma być. Nie każdy może, ma możliwości itp. Jesteśmy tylko ludźmi. Mamy obowiązki rodziny, albo nie mamy środków. Wszystko jest możliwe. Nie mniej każdy będzie mile widziany.

Ja od razu mówię że w sobotę się dołączę. Tylko konto muszę doładować żeby się zgrać z wami. Tyle że musicie dać mi jakąś mapkę przejazdu żebym dołączył się do was w odpowiednim miejscu.

Mapkę już znalazłem.

To ja chętnie pojadę ale spotkamy się na miejscu, nie potrzebnie nadrabiałbym tyle km żeby spotkać was w Górze Kalwarii. Może ktoś z siedleckich kierunków będzie chciał jechać to nie będę sam.

degename,ale oni w piątek jadą :P

Aha... to trudno, w piątek nie pojadę :(

Szkoda :( To na razie jest nas dwóch: ja i Dychul. Ktoś jeszcze ? Roomcajz a Ty ?

Dla mnie za daleko. Na jakąś krótszą wyprawę może bym się wybrał, i to w sobotę, bo w piątek w pracy.

Sorry, podwójny.

Panowie propozycja wyjazdu w piątek aktualna. ja jestem na odludziu i jest problem z netem i ciezko mi sie wpisać.
Proponuję spotkanie pod lidlem w Piasecznie w piątek rankiem- np 7.00? 8.00?
Kto chętny?
ja się wybieram

To ok, piątek 7.00 :)

pozazdrościć :( spieszona kawaleria życzy miłego wypadu...

Potwierdzam gotowość do akcji. Madi bagażnik na Jawkę założyłem. Od razu wygląda dużo lepiej. Teraz łatwiej stawiać ją na podnóżkach, a do tego bez problemu powieszę piórnik.

To super :D na czas wyjazdu możesz tam położyć nawet plecak, masz wtedy wolne plecy.

Podobno weekend ma być deszczowy ;/

Madi od soboty ma padać, a w piątek lokalne tylko burze.

Mam w piątek wolne, mogę jechać :) Tylko zapasowy pasek na wszelki wypadek wezmę. Nie rozwijam więcej jak 60 km/h ale nie powinienem spowalniać was ;) Wiecie że w Romecie można wymienić pasek bez rozkręcania wariatora? :D

Na wycieczkę jestem przygotowany - mam już głośniki zamontowane. Niestety podpięte są w złym miejscu przy zasilaniu i czasem wyłączają się przy użyciu kierunkowskazu. Ale dają radę :P

Zbiórka o 7.00 pod lidlem w Piasecznie- we wcześniejszych postach Madi wstawił link z mapą gdzie to jest (dotyczyło poprzedniego wyjazdu ale spotykamy się w tym samym miejscu)

wyjazd jest otwarty dla każdego pełnoletniego użytkownika

degename a skąd jesteś?