Ja pale i jakos daje rade dziewczyna nie narzeka xD ;PP ale jak takie cos grozi to oistaram się przestac xD
no bo dziewczyny w młodym wieku uważają że palenie jest takie trendy cool szpanerskie i wgl
nie wiem jak tam u Was ale u mnie to połowa osob co pali w szkole to zaczęła robić to dla lansu i nadal tym się lansuje bo już ciężko przestać ;p
Danielson, pal sobie jeszcze kilka lat i zobaczysz, na WF-ie w brzuszkach czy innych będziesz ostatni, albo przy końcu, faje niszczą ci organizm.
będziesz miał dziury w mózgu Danielson
Kowal z tymi brzuszkami to ja bym się tak do końca nie zgodził ja np. pale i jestem w brzuszkach najlepszy w szkole robię sobie ile chce i to szybko
Adverion, a ile czasu już paliszł zapewne niedługo ale zobaczysz za kilka lat ;p
hmm … 3-4 lata =)
uuu 3-4 lata ja pale poltora roku ^^ od kąd zacząłem skuterki robić
to jakoś mnie uspokaja i lepiej mi się robi jak se puszcze dyma i się zastanowie co robić ^^ ale i tak ci powiem ze nie przebijesz synka na moim osiedlu hahah xD ma 8 lat i jest palaczem od hmm 3 lat xDD
OMG no dobry koleś hahaha ^^
JacoPL, to on chyba z jakiejś patologii jest że rodziców to nie obchodzi.
poluki, jak fajki z dodatkami to jest jazda. Ale sama to żadna przyjemność.
Danielson, Cierpliwą masz dziewczynę. Ja tez nie mam nic przeciwko palącym panom, w końcu umierają młodziej i wtedy można szukać następnego łosia.
JacoPL,
eee… 8 lat!? Zaczął jak miał pięć? To mój brat(6) i tak się nieźle trzyma.
Adverion, Ty tez nie aniołek. Palący 11sto latek. Tragedia. xD
(to się nazywa odpowiedź hurtowa)
Droga Carmen, o ile się niemyle to Adverion ma 15 lat,
no patologia patologia nie bede pisal co ten synek wyprawia i jakich ma braci bo to nie super express ;p
noo to jak on ma 8 lat i jara tyle czasu to już 15 laty co jarają to pół biedy.
przecież w tym wieku jak już tyle czasu jara to do 30 nie dociągnie a jak dociągnie to będzie miał już spore problemy ze zdrowiem i będzie wyglądał jakby miał z 60 lat xD
sebek napisał:
Droga Carmen, o ile się niemyle to Adverion ma 15 lat,
ale skoro zaczął 3-4 lata temu to miał coś koło 11 lat :D
No tak ale ja nie kopce jak komin że 2 paki dziennie jak mój stary jeszcze Marlboro czerwone to już w ogóle ja aż się dziwie jak on może tyle w jeden dzień wypalić … tylko ja sobie 6 max dla przyjemności rekord mój to 18 fajek a to już byłem napalony ze hoho… a w mojej karierze pamiętam że miałem ze 2 razy przerwę i każda po 1 miesiąc :roll:
Adverion, a teraz to nie miałes przypadkiem rzucać?
Carmen napisał:
poluki, jak fajki z dodatkami to jest jazda. Ale sama to żadna przyjemność.
Na tym też się można przejechać ;]
Choć by nie wiem co mówili jakie to zdrowe...