Wykrywalność nikotyny ...

Jestem ciekawy co z tego będzie :wink:

Szczerze ? A niech wyjdzie, że palisz … nauczka musi być :slight_smile:

Ja nie palę i mi z tym dobrze.

no ja też bo palenie to najgorsza rzecz jaka może być, nie dość że się trujesz niszczysz organizm i wgl masę kasy wydajesz bo fajki drogie to jedyne co z tego masz to to że wciągasz dym i masz coś okrągłego w ręce coby można wmówić sobie że to zioło.
pyzatym to tylko problemy a z tego nawet nie ma żadnej fazy czy czegoś więc tak palisz bo palisz xD ja tego nie rozumiem, być może że w swoim życiu wypaliłem może jednego papierosa i mnie to nie wciągnęło więc nie pale ;p ale jak ja bym wiedział o badaniu to bym próbował nie palić od tygodnia już, dla moto wszystko xD

To już lepiej się napić :smiley:

ale można się napić i zapalić przy piciu :smiley:

ale chodzi właśnie o to że po co palić skoro z tego nie ma ani fazy ani jakiejś poprawy ani nic, nic się po tym nie dzieje a palisz i wydajesz na to kasę a nic z tego nie ma xD
wgl. ja to się zastanawiam czemu mariuhuana jest nielegalna i nie zrobią tak jak w Holandii legalizacje.
więcej osob zmarło z powodu papierosów i alkocholu niż przez palenie zioła a zioło, picie i palenie tak samo uzależniają więc czemu jedno jest legalne a drugie nie?! nie kumam tego xD

palenie… picie… palenie… phi! bez sensu :-> A nie lepiej pośmigać? I FAZA jest, np. ja dzisiaj na zarośniętym zakręcie wyprzedzałem :stuck_out_tongue: To jest to! :mrgreen:

być może dlatego że po ziele masz fazę xD i było by więcej wypadków… bo jak by pod wpływem tego za kółko się ładowali to by myśleli że jak jedzie z nad przeciwka auto to chce ich pocałować to oni też chcą je pocałować i… czołówka :mrgreen:
jutro idę na badania mam nadzieje że wytrzymam jeszcze dzisiaj :wink: Ale wiecie co jak mi się już udało tyle dni to już w ogóle chyba całkowicie rzucę :stuck_out_tongue:

I Brawo!

co lekarzy obchodzi twój poziom nikotyny w ciele … w ogóle na co masz badania ?
heh powiem ci ze jak byś se zielsko przypalil miesiąc temu to bym na twoim miejscu walił w gacie ale po fajurach to se mozesz zapalić zaraz przed badaniem :))
hehe oni nie szukaja np. ze pijesz za duzo kawy tylko szukają tego co mają szukać :slight_smile:

p.s. przypominanie palaczowi (“po co palisz” “trujesz się” “rzuć to” ) to najbardziej wkurzająca rzecz pod słońcem ^^ chyba że Adverion palisz dla lansu i lubisz jak laski Ci się użalają i proszą żebyś przestał :smiley: :smiley:

ma badania bo rodzice go podejrzewają że jara czytaj wcześniej ;p
a po piciu też jest faza a i tak jeżdżą po pijaku i też jest więc alkohol też powinni zrobić nielegalny ;p
na szczęście ja i tak nie biorę żadnych używek i dumny jestem xD

no to widzisz mało tego że po pijaku już jeżdżą to jeszcze brakowało by tego żeby po zielsku jeździli :mrgreen:

w holandi jest legalne i chyba tak się nie dzieje xD
poza tym by robili ograniczenie że możesz kupić tyle i tyle tego bo w holandii tak chyba jest xD
zresztą… to tak samo jak ograniczenia prędkości.
w Niemczech onboardy mają bez ograniczeń i możesz nawet 500kmh jechać a i tak mniej wypadków niż w pl jest jhahaha

Adverion napisał:

no to widzisz mało tego że po pijaku już jeżdżą to jeszcze brakowało by tego żeby po zielsku jeździli

Ale już jeżdżą :-P

No ale wiesz jeżdżą ale jak było by legalne to ile więcej by jeździło tych inteligentnych ludzi bo w końcu jesteśmy w Polsce i tylko Polacy są tacy mądrzy :roll:

to niech alkohol wycofają z obiegu, niech będzie nielegalny to zobaczysz ile mniej wypadków będzie xD

niestety tak nie będzie ponieważ nasze kochane żule zrobią ogromny protest i to będzie dopiero !! normalnie 3 wojna światowa :stuck_out_tongue:

hahaha 3 wojne to zrobić trzeba przez te nowe przepisy na prawo jazdy -.-

hehe i tu się z tobą 100% zgodzę :wink: Jak wejdzie na motorowery AM to wtedy też :wink:

AM to już mnie nie interesuje bo motorowerową mam a prawo nie działa wstecz więc jedyne co mogą mi w tej sprawie zrobić to na podstawie karty motorowerowej wyrobić to prawko AM bo od nowa zdawać na pewno nie będe ;p