Czytając posta Kowala już się śmiałem co wrona dopier***ł w podpisku ![]()
Kowal, ogarnij się chlopaku. Bede chcial pisac motor napisze motor bede chcial motocykl bede pisal motocykl. Jak cos się nie podoba to nie czytaj. Proste.
Ale macie spinym ja pierdykam …
x2 / RudY
To nie jest forum polonistyczne tylko motocyklowe ;/ Każdemu może się zdarzyć jakiś błąd Kowal nie sraj ogniem ![]()
Vielleicht werde ich in deutscher Sprache schreiben, die wir Konflikte vermeiden?
Ja, natürlich!
Danielson, mam nadziej ze po pijanemu nie gadasz po szfabsku bo ci jebne ![]()
Pewnie wpisał do translatora i szpanuje ![]()
Nie nie nie 4 lata się ucze niemca to cos ogarnia przy okazji byla kuzynka z niemiec obok
Ja po pijaku angielski niemiecki nawet czasem francuski się zalacza jak z jakas dupa gadam zeby wyruchac
ogolnie zlozona zrobiona zapierdacza jak foka tylko nie wiem czy foty chcecie '![]()
Dawaj się pośmiać ![]()
na razie jest 1x tak
muszi byc conajmniej 3 ![]()
daj delke do małowania proszkowego , polerka dała by lepszy efekt ale to full cross wiec bezsensu
No można i tak ![]()
Wait what ?!
Czemu wrona wrzucił fotę WRy Danielsona ? ![]()
A danielson wrzuca foty dziewczyny wrony. Tak się wymieniaja
Macie wieksza rozdzielczosc.
Z fejsa moze wzial ![]()
To jest silnik z DT?
Joo ale z innym walem i cylkiem
tak mialy ![]()
P.S. Zapomnialem ze tylnie klocki się wykonczyly i jakby to powiedziec hmmm polamalem rame przy power gumie ;/
P.S.2 2222 post ^^
Połamałeś ramę … ?
Pozdro ![]()
za siedzeniem ten kawalek. widac na focie ze trochę oklapl tylni błotnik
[ Dodano: 11-04-2012, 21:24 ]
Dzis miałem wolne popoludnie do tego ładna pogoda więc trochę pogrzebałem w wr’ce. Umyłem ją dokładnie po wczorajszych jazdach na torze oraz zrobiłem jakieś pierdółki.
1. Odmalowałem dyfuzor, osłone dyfuzora i wymienilem uszczelke od wydechu.
Szału nie ma, tylko 2 warstwy a wczesniej az biały był i to brzydko wyglądało.
2. Jako że miałem w garażu spray do zacisków hamulcowy to sobie moje pomalowałem tak aby było trochę koloru. Niestety nie sprayem, a pędzelkiem bo wtedy lepiej i dokładniej się pokryje.:
3.Wyczyscilem sobie silnik
byl trochę od piachu i oleju gdyz leci mi trochę z pod zaworu wydechowego.
4. I na koniec dowod ze nie tylko z zewnatrz go myje ![]()
P.S. Na te srubki nie patrzcie czerwone efekt nudy jak czekalem az lakier wyschnie zeby kolejna warstwe polozyc. Cos tam się powoli posuwa. Wczoraj 4h wylatane na torze jutro znow ![]()