Czytając posta Kowala już się śmiałem co wrona dopier***ł w podpisku
Kowal, ogarnij się chlopaku. Bede chcial pisac motor napisze motor bede chcial motocykl bede pisal motocykl. Jak cos się nie podoba to nie czytaj. Proste.
Ale macie spinym ja pierdykam …
x2 / RudY
To nie jest forum polonistyczne tylko motocyklowe ;/ Każdemu może się zdarzyć jakiś błąd Kowal nie sraj ogniem
Vielleicht werde ich in deutscher Sprache schreiben, die wir Konflikte vermeiden?
Ja, natürlich!
Danielson, mam nadziej ze po pijanemu nie gadasz po szfabsku bo ci jebne
Pewnie wpisał do translatora i szpanuje
Nie nie nie 4 lata się ucze niemca to cos ogarnia przy okazji byla kuzynka z niemiec obok Ja po pijaku angielski niemiecki nawet czasem francuski się zalacza jak z jakas dupa gadam zeby wyruchac ogolnie zlozona zrobiona zapierdacza jak foka tylko nie wiem czy foty chcecie '
Dawaj się pośmiać
na razie jest 1x tak muszi byc conajmniej 3
daj delke do małowania proszkowego , polerka dała by lepszy efekt ale to full cross wiec bezsensu
No można i tak
Wait what ?!
Czemu wrona wrzucił fotę WRy Danielsona ?
A danielson wrzuca foty dziewczyny wrony. Tak się wymieniaja
Macie wieksza rozdzielczosc.
Z fejsa moze wzial
To jest silnik z DT?
Joo ale z innym walem i cylkiem tak mialy
P.S. Zapomnialem ze tylnie klocki się wykonczyly i jakby to powiedziec hmmm polamalem rame przy power gumie ;/
P.S.2 2222 post ^^
Połamałeś ramę … ?
Pozdro
za siedzeniem ten kawalek. widac na focie ze trochę oklapl tylni błotnik
[ Dodano: 11-04-2012, 21:24 ]
Dzis miałem wolne popoludnie do tego ładna pogoda więc trochę pogrzebałem w wr’ce. Umyłem ją dokładnie po wczorajszych jazdach na torze oraz zrobiłem jakieś pierdółki.
1. Odmalowałem dyfuzor, osłone dyfuzora i wymienilem uszczelke od wydechu.
Szału nie ma, tylko 2 warstwy a wczesniej az biały był i to brzydko wyglądało.
2. Jako że miałem w garażu spray do zacisków hamulcowy to sobie moje pomalowałem tak aby było trochę koloru. Niestety nie sprayem, a pędzelkiem bo wtedy lepiej i dokładniej się pokryje.:
3.Wyczyscilem sobie silnik byl trochę od piachu i oleju gdyz leci mi trochę z pod zaworu wydechowego.
4. I na koniec dowod ze nie tylko z zewnatrz go myje
P.S. Na te srubki nie patrzcie czerwone efekt nudy jak czekalem az lakier wyschnie zeby kolejna warstwe polozyc. Cos tam się powoli posuwa. Wczoraj 4h wylatane na torze jutro znow