Wszystko o Router Bassa, opinie, porady itd.

Dawno mnie nie było. Mój diabelski przebieg:

O kur**! Użytkowniku z Torunia. . .
Boję się Ciebie, dlatego dzisiaj w nocy miałem koszmar! ;p

Ja mam dopiero tysiąc na karku ;p

ziulek na gaźniku masz taki czarny dekielek musisz go odkręcić, jak odkręcisz to będziesz miał do niego taką śrubkę przykręconą i po prostu musisz tą śrubkę wykręcić.

chłopaki skuter mi sie zpier*****.
stalo sie to po wymianie oleju. na poczatku jezdzil 45km= maksymalna predkosc. ale to nie jest koszmar, dzis czyscilem gaznik, filtr powietrza zmienilem, tlumik w srodku wyczyscilem woda i dupa zbita.
romecik po dodaniu gazu powyzej 1/2 manetki pierdzi tak jakby niedopalona benzyna wybuchala w rurze wydechowej, niechce jechac, a w dodatku kopci troszke na czarno , predkosc max wynosi 30km/h. Zaczyna mnie on wkurwiac, dlatego prosze was o pomoc bo jak tak dalej pujdzie to go chyba rozpierdole z nerwów. przebieg: 1589, 4T 139qmb, olej jakim go zalalem: Extra 4t Semi Syntetic mobil(taki mi dali w sklepie z pierdziawkami, a do przekladni 80W tez z mobila

mam filmik z mojej jazdy xd ;d i mam pytanie czy trzeb na yt wstawiac czy od razu mozna na skuterowo ????

jesli w tlumiku byla woda to gowniane paliwo lales i chyba za duza dawke paliwa dostaje ;p

na yt a tu linka

ok zaraz bd juz wysyla ;d

tylko filmik nie jest dobrej jakosci i troche wiaterek wial ale byla pogoda wiec nagralem ;D

http://youtu.be/TJU6g3-e3Rw

sprawa rozwiazana ze skueterm. przy skladaniu go niedokrecilem dyszy głownej i szlak ja trafil, po prostu wyleciala. wszystko niby jest git, ale mam problem taki ze ciagnie mi na prostej 45-50 km i ma odciecie, na stopkach kreci wyzej, a z gorki nie jest bajkowo bo silnik go spowalnia, niewiem co to moze byc.

no nieeee pacza ale żeś mnie zrobił. Od tygodnia tu było o jakimś filmiku, wszyscy czekali jak na zbawienie, sam myślałem, że to będzie jakaś produkcja na miarę titanica a tu tylko zamykanie budzika ...
no nieee :))

Kajoj - blokada ?

mxx_rs wiesz pozniej bd lepszy teraz to tak na szybko potem ci pokaze jak sie jezdzi z gorki i pod gorke ;D jakby nie ten wiatr to by bylo git

to czekam dalej ... emocje jak z serialem :D

mxx_s- wlasnie niewiem, moze modul sie zdupcyl. wczesniej posuwal mi 60km spokojnie a teraz niecale 50km. Proponujecie kupic nowy moduł, i w jakiej cenie one sa w skilepie. na allegro niekupuje bo starzy mi niepozwalaja.

Pacza . . . 70 jedzie? ;p

tak ale jak jade caly czas po prostej jakbym z gorki sie rozpedzil i potem po prostej to by z 80 lecial moze jakby wiatru nie bylo ;] ale szczerze mowiac moja baska szybciej w upaly jezdzi niz w zimne letnie dni ;d

Moja baśka jedzie max 70 jak się lekko złożę ;/ - A tak wgl... 50km temu tankowałem pod kurek... Chwilowo praktycznie nic nie ubyło odkąd całkowicie wykręciłem śrubkę spod gaźnika. . . Jeżeli tak się utrzyma, to bd mi wreszcie squt palił te 2,4-2,8 na 100, a nie jak wcześniej ok. 5/100 ;p

chcecie jeszcze jeden filmik ale tym razem z gorki i po prostej jak sie rozpedzi?

Dawaj! ;p
Sam bym wrzucił, ale musiałbym starszej na chwilkę aparat pod*piiip*, więc zrobię to, jak nie będzie jej w domu ;p

(telefonem nie nagram, bo kamera się rozwaliła)