Wszystko o karcie motorowerowej i dokumenty...

Heh, Biały Dunajec to zadupie.. A np. w Nowym targu może być problem .. Haha . Z tymi traktorami to racja, ale zastanawia mnie zmiana przepisów bo wole teraz jakoś tą kartę załatwić bo nie wiadomo jak bd po zmianie przepisów...

Ooo ty z Zakopanego ;) Często jestem tam :P Ja jestem z Nowego Sącza nawet nie daleko od Zakopanego, może kojarzysz :D

Dokładnie to jest 110km od Zakopanego na północny-wschód. Jakbyś kiedyś była w Sączu na skucie to zapraszam :D

Heh .. Kojarzę, dzięki za zaproszenie ;]

Ja zdawalem normalnie w szkole i zdalem, ale od przyszlego roku kat. AM , wiec wspolczuje wam.

Hehe, no, ja też się załapałem jeszcze w tym roku ;) Ciekawe jak to z tym AM będzie, bo według mnie to się nie sprawdzi. Wtedy się będzie gdzieś indziej zdawało czy co? Jeśli by było bardziej ostro, np. jak by była jazda po mieście itd. to może by to dobre było, bo by ograniczyło, brzydko mówiąc debili, którzy się popisują itd., a niewiedzą co może ich czekać za rogiem...

Kategoria AM wchodzi dopiero w 2013.

Najlepiej sie zdaje w wordzie w katowicach :D przyjeżdżasz piszesz 10 min test na karte rowerowa ( ale zaliczaja na motorower )zrobisz slalonik na hondzie zoomer , dostajesz papierki idzisz do szkoly i masz git :D

ja tam zdalem 3 lata temu i co roku profilaktycznie jade zdac jeszcze raz (przy okazji pokazujac kumplom jak maja przejechac trase) sprawdzic czy cos jeszcze pamietam ;D

Ostry a po co skoro raz już zdałeś?

Na policji jest tak samo.Też dają test na kartę rowerową ;)

KrzysiekP

U mnie kumple widza ze jeżdżę czesto i duzo (jutro z kumplem 100 km )
to wbijaja do mnie na przeszkolenie :) i jak z nimi jade ( tak wychodzi 3 rok pod rząd )to mówią "te stary podz z nami obadosz co i jak z tym squtem " i tak wchodze zdaje a potem swistek na pamiatke zostawiam :D Chodz przyznam sie ze jak pisalem jakis miesiac temu z kumplami ten test to sie boje ( na 25 osób zdało 8 = ja 4 kumpli i ktos ). Najbardziej rozwalili mnie tacy dwaj bracia po 16 lat co to oni juz od dziecka pomykaja na squterach i maja opanowany skuter ja rossi :) a im blizej jazdy tym bardziej zcykani byli :D zanim naszla ich kolej 10 razy sie mnie pytali czy przedni
hamulec to ten z lwej czy prawej :D i oczywiesnie nie zdali ( gaz pizda na starcie i wdu**ł w płot) po raz pierwszy wtedy widzialem zeby policjant zrobił facepalma :D (aa obok byl znany pan od upier**lonego stołu :D )

ja tam nie pamiętam jak wygląda egzamin na kartę motorowerową a skuterem pomykam już dwa lata "na dowód"

Jakub100001 napisał:

Na policji jest tak samo.Też dają test na kartę rowerową ;)

Bo, to są prawie te same pytania, tylko kilka się różni ;)

Jak pamiętam to było 25 pytań.Żeby zdać trzeba było mieć min.18 punktów.

ja jak zdawalem pierwszy raz to bylo 18 pyt i mozna bylo miec 4 bledy a jak bylem ostatnio to 18 pyt i "tylko " 3 bledy

Nie ma jak śmigać "na dowód"

za pół roku ja napisze ni ma to jak śmigać na prawku :D

Robisz prawko na motocykl? A czy A1?

na Motocykl A

Aha, a to od 18lat jest? Bo miały wejść jakieś nowe przepisy.