Wjazd skuterem na Salmopol

Panowie ja w tym tygodniu odpadam ,;- po pierwsze - to w sobotę robię - nawet nie wiem do kerej , po drugie - nierdziela - nie wiadomo jeszcze jak z robotą ( ale na 100 % nie dam się wciągnąć do pracy ) za to mam mnóstwo pracy przy piździku Żonki - tz. co najważniejsze KAPEĆ - wymiana oponki , odblokmowanie linki gazu - ciężko chodzi i czasami zostaje na full gaz - syfffffff , po za tym cały ten piździk po zimie wydaje mi się do remontu - strach ją gdzieś puścić , u mnie dziś a raczej wczoraj bo z pracy od 6.00 do 22.30 + powrót do domku puściła i straciłem śrubę mocowania wydechu.
Ogólnie mam masę pracy przy odkurzaczach a czasu mi brak .
Co do Salmopolu to wolał bym na wypad dwu-dniowy przy pogodzie i cieple by pod namioty pojechać , co do reszty to BAWCIE SIĘ DOBRZE .

Ja proponuję górę żar jest zajebiście byłem.
Oczywiście lecę z plecakiem :)

Góra Żar... Ostatnio tam byłem w 1991. Robiliśmy łączności radiowe, samochód "maluch" radio super cheetah, antena 5/8 przymocowana do płotu zbiornika górnego. Ech... to były czasy.
Czas odwiedzić stare kąty...
Aaa, jeszcze jedno: sprawdzaliśmy anomalie tam występującą na puszce z pasztetem. Działało, puszka zapier..... pod górę. hehe

Z góry Żar do Szczyrku to już rzut beretem. Ogólnie trasa na Międzybrodzie Bialskie, Żywiec, Salmopol jest do ogarnięcia w jeden dzień.

benekpe napisał:

Z góry Żar do Szczyrku to już rzut beretem. Ogólnie trasa na Międzybrodzie Bialskie, Żywiec, Salmopol jest do ogarnięcia w jeden dzień.

Jeśli tak to trzeba ten plan zrealizować.

To widzę że nie trzeba będzie rzucać monetą :)

pojedziemy na górę Żar :)

Przypominam wszystkim chętnym:

Spotykamy się w Niedzielę 16.06.13 o 8.45 na stacji Statoil w Czeladzi Wyjazd 9.00.

Pisać kto jedzie i kogo można się spodziewać :) Aktualizacja listy :)

WODZU
R2_D2
Dżokej + Syn

WODZU napisał:

To widzę że nie trzeba będzie rzucać monetą :)
pojedziemy na górę Żar :)
Przypominam wszystkim chętnym:
Spotykamy się w Niedzielę 16.06.13 o 8.45 na stacji Statoil w Czeladzi Wyjazd 9.00.
Pisać kto jedzie i kogo można się spodziewać :) Aktualizacja listy :)
WODZU
R2_D2
Dżokej + Syn

ktoś chętny jeszcze na wycieczkę????????

Siema .
to w końcu kaj jedziecie i jaką trasą ? dejcie no tu linka jakiego

Jedziemy na Górę Żar :) Trasa? Jaką koła nas poniosą :) Mamy cały dzień :)

Pewnie pojedziemy przez: Imielin, Oświęcim, Kęty.

Mapa: http://goo.gl/maps/uOw2n

ludki potrzebuję expresowej pomocy w postaci 2 łożysk 6203 - 2RS do skuta Żonki , umiejscowione są przy tylnym kole ( w tej blasze podtrzymującej koło i amorek ,
Rafał !!! masz tam coś takiego - może być z tą blachą - sprawa pilna bo chciałem Kobicie to dziś zrobić i jutro z wami byśmy jechali HILWEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!

Mario, dzwoń do niego (Rafała). Na forum może go nie być teraz....

Numeru nie mam

a Krzysiek ma do ciebie numer?

Sprawa załatwiona. Krzychu ma numer i ci go poda.

R2_D2 napisał:

a Krzysiek ma do ciebie numer?
Sprawa załatwiona. Krzychu ma numer i ci go poda.

Krzychu ma , a kto ma do dzokeja bo on na pewno ma do rafała

Do Dzokeja numer jest na naszej wilkowej stronie.

Wodzu,trochę dalej jedziemy na górę, nie na pizze...
Ja wiem,że czasami żołądek myśli zamiast głowy ;)))

https://maps.google.pl/maps?saddr=Czelad%C5%BA&daddr=50.278946,19.0721038+to:50.2652162,19.0728315+to:50.1959531,19.1302389+to:50.0851901,19.1991269+to:49.8342851,19.2323656+to:G%C3%B3rska&hl=pl&ie=UTF8&ll=49.779823,19.23646&spn=0.02264,0.038581&sll=49.784686,19.233027&sspn=0.011319,0.01929&geocode=FdnH_wId6f0iASlduh61_dAWRzHVvCmTMcdMhA%3BFSIy_wIdZwQjASlDxrfkJNAWRzETgbSa2hY1Mw%3BFYD8_gIdPwcjASm_wNiw4M8WRzG98pKYkNfz8Q%3BFfHt_QIdfucjASlT-lkSNsQWRzGRt6biZ97LDQ%3BFUY9_AIdlvQkASnX8AMhc8AWRzGeMAuphw9Fyw%3BFS1p-AIdbXYlASl3nqC_mZsWRzFVUO39bIIs0A%3BFSGv9wIdSFslAQ&t=h&dirflg=ht&mra=dme&mrsp=6&sz=16&via=1,2,3,4,5&z=15

ok po ptokach , Rafał nie ma takich łożysk ,- ale sukces bo jedno znalazłem w domka - czyli jak dobrze pójdzie to jedno będzie dobre ( ale bez ochraniaczy ) a drugie wyjebane na maxa , musza pokombinować bynajmniej na 3-4 dni a potem to już se kupia :-))

Mario1 napisał:

ok po ptokach , Rafał nie ma takich łożysk ,- ale sukces bo jedno znalazłem w domka - czyli jak dobrze pójdzie to jedno będzie dobre ( ale bez ochraniaczy ) a drugie wyjebane na maxa , musza pokombinować bynajmniej na 3-4 dni a potem to już se kupia :-))

mam rozumieć, że jutro śmigacie z nami w góry???

Mario z żoną musi jechać :) Rafał i Andrzej też :) Nie może być inaczej :)
Dżokej - co z Bestią? i resztą? Pokertoja?

ŚGM - pisać kto jedzie :)

a o której byśmy byli w domu z powrotem?

Nie wiem :) to zależy od nas samych :) Ale bez przesady myślę :)