Wjazd skuterem na Salmopol

Ale w lipcu mamy już wypad na dwa dni 25-28 zapomniałeś? :)

to wciśniemy gdzieś tam ten Salmopol

UWAGA dla wszystkich co lecą dzisiaj na Salmopol nie zapomnijcie o materiale foto do galerii i oczywiście jakiś filmik też z tego skręcę :)

z braku pogody nikt nie leci

Dzisiaj pogoda jest optymistyczna,ma nie padać,jutro równiez nie.Wczoraj wyglądało to zupełnie inaczej,no ale to musztarda po obiedzie.

http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/news-snieg-az-do-czerwca,nId,972839

ciekawe kiedy do nas trafi

Reaktywacja tematu.
Data wyjazdu 15.06.2013.
Co na to ŚGM????

Odpadam-praca.

Dziadek pracuje, a reszta ekipy????

Sory male OT ale jest jeszcze takie cos http://wrm.org.pl/klub-motocyklowy-gdzie-i-kiedy.html e.. tam tak tylko

Jeszcze raz odświeżam , wypad jednodniowy niedzielny (zamiast do kościoła lub centrum handlowego, hehe) w polskie Beskidy na "przemęcz" Salmopol i inne okoliczności przyrody.
Jest też propozycja zdobycia Annaberg.
Ale to w przeciw położną stronę Beskidów.

Mnie tam jedno może być Salmopol:)

odpadam , brak funduszy na wache do cebry ;/

Szkoda OstRy,
Ciekawe czy jeszcze kto pojedzie, bo na razie mało nas, za mało :(

Jakby to napisać......

Ale za to niedziela, ale za to niedziela - niedziela będzie dla nas :)

O której wyjazd? Dokąd smigamy ?

WODZU jak zwykle jedzie :)

Wodzu - proponuje rzucić monetą dokąd pojedziemy. Godzina wyjazdu? 9.00? nie za wczas?

Nie za wcześnie :)

Jak co to spotykamy się o 8.45 na stacji Statoil w Czeladzi.

Może weźmiemy pod uwagę jeszcze trzecią propozycję do monety? Góra Żar - jak moneta stanie sztorcem? :)

Ogólnie myślę i zapowiadam:

Wypad jest planowany w trzy miejsca. Na zbiórce rzucimy monetą i się okaże gdzie śmigniemy :) Taki spontan i luzik :)

Trzy miejsca docelowe:
1.Salmopol
2.Góra św. Anny
3.Góra Żar

Żar polecam, przy pogodzie świetny widok. Minus jeden, że nie można na sam szczyt wjechać. Teoretycznie można bo asfalt jest, ale po drodze czyha znak zakazu.

Jesli mogę wtrącić swoje trzy grosze to ten sztorc niechaj będzie Góra Św Anny.Byłem tam,nic tam poza Kościołem i wszystkim co z tym związane nie ma.Droga taka sobie,nie ma żadnych atrakcji po drodze żadnych,krajobrazy kiepskie.Proponuję kolegom Górę Żar lub Salmopol - zdecydowanie.

Ty tu Dziadek już nie mieszaj :)....

Ale muszę teraz przyznać Ci rację :)
Pozdrowienia