TYPHOON BY BADBOY

Witam wszystkich.Sprzet jakim jezdze to piaggio typhoon z 96r.silnik jest seryjny,postanowilem przeprowadzic tuning optyczny poniewaz chce brac udzial w rozniego rodzaju zlotach,nie zalezy mi na silniku poniewaz do szybszej jazdy mam kawasaki er-5,teraz czas przedstawic co juz zrobilem a co chce jeszcze zrobić :twisted:
skuter posiadal takowe malowanie lecz bylo zniszczone wiec postanowilem wybrać się do lakiernika :mrgreen:

przed oddaniem do małowania postanowilem wyciac wlot zeby sqter odroznial się od innych;] :grin:

nie namyslajac się dłużej wyciolem to co narysowalem :razz:

gdy plastiki trafily do lakiernika postanowilem zrobić postojowki LED i niebieskie podswietlanie zegarow :twisted:

przyszedl tez czas na pierwsza paczke od P.Mielocha :wink:

a oto pierwsze foto po odebraniu plastikow sory za jakosc :roll:

w miedzyczasię stalem tez się sczesliwym posiadaczem wydechu Tecnigas Revolver :twisted:

dzis zakupiłem siatex i pomalowalem go na bialo po czym dalem przymiarke :razz:

i fotka zadka :grin:

Narazie to tyle z moich prac w najblizszym czasie chce zamowil jakieś fajne biale naklejki na niego,proszę o pomoc w wyborze :roll:,ryfle,lusterko F1 neonki czerwone pod wlot i obszycie siędzenia i mam jeszcze felgi 13 od nrg ktore po pomalowaniu na bialo i zakupu tylniej oponki chce założyć,poza tym to tyle,będzie chyba sporo bialych dodatkow :lol:
aha zapomnialbym zamowilem juz

:arrow: opona 140/60/13
:arrow: neony katody niebieskie z sensorem dzwieku
:arrow: przelacznik drag-race z niebieska dioda
:arrow: manetki revo style biale
:arrow: ramka chrom pod tablice

po napisaniu tego wyczerpujacego posta czekam na komentarze :smile:

1. Czemu 7 ? :smiley:
    2. Czemu nie zakupiłeś jakiegoś komina dającego power ? :]
    3. Nagraj jak ten revolver chodzi bo jestem ciekawy :]
  1. 7 to szczesliwa liczba
    2. robie go na optyke i nie zalezy mi na vmax
    3. jutro nagram jak ladnie mruczy

widziałem kiedys tego revolvera w speedzie , powiem ze jak dla mnie nic specjalnego,
spodziewałem się ciekawszego dzwięku (widziłem na zywo nie na filmie)

ładny kolor a co do 7 to o wiele lepiej niz 6 …przereklamowane i każdy to ma, dla mnie to jest bez sensu a tu ma 7 :smiley: i jest kozak :stuck_out_tongue:
składaj go i daj filmik :wink:

Dawaj filmik jak chodzi ten rewolwer i jak jest założony w skuterze bo ciekawi mnie jego efekt. Ciekaw jestem czy ten wydech coś daje w stosunku do osiągów wiem że nie zależy ci na mechanice ale spytam.
Ciekaw jestem co z niego zrobisz.

mi się wydaje ze poza wygladem nic nie daje chociaż moze minimalny wzrost v-max będzie odczuwalny w porównaniu do seryjnego

Kiedy ukarze się filmik ? ?? Jakie nastepny plany ??

Revolver nic nie daje :smiley: Kumpel mial to w aeroxie to porażka tylko pierdziało

No bo jest w kategorii silencerów na stronie tecnigasa to co się dziwić ? … można powiedzieć jedno: ‘‘żal’’ :lol:

Czepiacie się a badboy, wyraźnie napisał że zależy mu na wyglądzie a nie na osiągach więc… ;]]

witam wszystkich projekt trochę obstal ale nie mam juz sil do skutera :roll:
dzis odebralem od tapicera kanape i jestem z niej zadowolony :twisted:
mam problem z wymiana kol od nrg jak wsadzam przednie to mi się blokuje tarcza w zaciusku i się nie kreci co moze byc? ide zaraz powalczyc z tylnim lecz nie powinno byc problemow :razz:
oceniajcie obicie:P

obicie fajne podoba mi się :stuck_out_tongue:

zlozylem skuter na szybko zeby trochę pojezdzic ale zostalo mi przy nim jeszcze trochę roboty a mianowicie zrobienie podswietlania “7” rejka na przekładni spasowanie bocznych plastikow(jeśli ktos ma podobny problem niech mi pomoże) i inne drobiazgi ponizej foto jak skuter wygląda na dzien dzisiejszy podkreslam ze w tym tyg będzie wymieniana linka licznika i będzie jeszcze raz od nowa wyczyszczony i zlozony :mrgreen:

fajny mozesz jeszcze ryfle zamontowac a te wewnetrzne plastiki beda małowane??

ryfle beda w tym tygodniu :lol
fotka przelacznika jeszcze :twisted:

a ponizej element z którym ma problem z spasowaniem pomimo ze jest poskrecany HELP :573:

maźnij plastiki wewnętrzne na biało i daj fyfle zeby farba się nie zdarła i rób coś z deklrm przedkładni a no i w oczy rzuca się plastik czarny w kanapie
a poza tym to ładny typhoonik

Muszę powiedzieć, że zajebiście tego tajfuna robisz. Good job :sunglasses:

Podoba mi się, Fajnie wygląda, a z tymi kołami od nrg będzie jeszcze lepiej. Czekam na dalsze efekty

No, no… Kolory są spoko, to obicie siędzenia i ta siódemka też :wink: No i oczywiście wydech zajebiozyjny :smiley: