NO typhonik niczego sobie Ale zeby było jeszcze lepiej to bierz przykład z typhoona barta
W Maszynach urzytkowinow jest
wiec dzis go trochę poskladalem
a w nastepnym tyg wyczyszcze i założę ryfle
ponizej foto podsietlania i bonus jaki dzis kupiłem
komentowac:)
widzę ladna suka do stuntu stalez stuntpady ladnie ladnie ile dales za ta furke?
Daj niebieską diode w siatke. Bo teraz wygląda jak hoinka. MBK zarąbisty. Ile lecię
wiec dioda zostanie taka jaka jest bo to jest flux i taki tylko mialem i nie chce juz skuta rozbierac:D
a za bwsa dalem 600PLN-ow leci 80km/h ma krate dobry stelaz itp oczywiscie jest bez papiera :lol:
bws jest brzydki, ale jedzi ;]
no i nie myslalem ze az 80 ciśnie, vmaxem to ja nim ze 2 razy jechalem po zmianie seta przekładni
http://www.youtube.com/watch?v=2-w2pz1B75Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GTk8lys61R0&feature=related
doszly ryfle jeszcze nie zamontowane :lol: :lol:
a ponizej mam do wszystkich posiadaczy tego problemu goraca prozbe zeby powiedzieli mi co mam zrobić z odstajacymi plastikami macie jakis patent na to :573: ?
Ryfle trochę nie dorobione. xD
za 23zl nie spodziewalem się rewelacji :mrgreen:
slabe te ryfle ;/
ja za free mam lepsze :PP
Ryfle mi się nie podobają. Poszedł byś na złom, powiedział byś obsłudze że potrzebujesz 50x50 cm blachy ryflowanej i by cię to kosztówało może z 5zł. Jedyne co mi się w twoim piaggio podoba to manetki i ten lakier na czaszy i bokach. Reszta to kwestia gustu.
Ja jak posiadłem piaggio prawie poradziłem sobie z tymi odstajacymi plastikami poprostu złożyłem je poprawnie bobrze skreciłęm a i dokleiłem uchwyty mocujące tą owiewkę
dawno nie bylo zdjec,skuter na dzien dzisiejszy wygląda tak,a w planach mam zrobić cos z kapa nowa kopka F1 przedluzka audio i jakieś wario,jeśli macie jakieś fajnie pomysly co do optyki piszcie
Typhoon aż się prosi o downhill’a. No i zrób coś z przekładnią :->
Do tego może carbon na lagiż
blotnik na przod zaluz bo trochę łysawo
W typhonach nie było błotników, dlatego mają taki “dziób”.
w tym typhoonie raczej nic nie będzie robione ponieważ zostaje sprzedany na części.
Takie linki to do giełdy !!!
Cabretti napisał:
w tym typhoonie raczej nic nie będzie robione ponieważ zostaje sprzedany na części.
fajnie ze zadecydowales o tym za mnie! :569:
Cabretti napisał/a:
fajnie ze zadecydowales o tym za mnie!
nie no ostra impra :lol:
noo typhoon fajny ja też zastanawiam się czy takiegoż nie kupić ale muszę pierwiej sprzedac swego zipka...
daj do skuta kiere od bmx, prędkościomiećrz elektryczny i obrotomierz