Toros Fresco - promocja. Czy kupic Fresco?

rozkręcał ktoś gaźnik? wie jaki jest tam rozmiar dyszy montowany?

U mnie dysza ma gwint M4 a rozmiar jest nie wyraźnie wybity i nie można odczytać, wiertło 0,8mm wchodzi bez problemu i jest minimalny luz więc na pewno jest to dysza >80.

tam pisze około to przy takim skuterze jest dużo bez przesady to ile wam pali 2l ??? Zależy też od jazdy i terenu ja jak jade do pracy mam do pokonania dwa wiadukty w dwie strony tak jak by 4 :)

Skuter nie odpala przebieg 1400km
Iskra jest ale kupiłem nową świece ale też nie chce odpalić. Hamulec lewy wciskam kręci puszczam nie kręci znaczy przy hamulcu z tym czujnikiem wszystko dobrze, stopka boczna też tam nic nie blokuje bo iskra jest jak jest stopka złożona także tu też wszystko sprawne. Ma ktoś pomysł co się mogło stać że tak momentalnie przestał oddalać?

mialem tak w moim cygnusie , do wymiany pompa paliwowa , bynajmniej w moim wypadku

Dziękuję za odpowiedź, u mnie pompka sprawna. Dziś wziołem się za regulacje zaworów i ssacy był sztywny poluzowałem go na 0.05 i skuter odpalił od razu. Także wszystko już dobrze jest.

Odświeżam temat ja swojego fresco wczoraj odpiąłem kabelek (przebieg 500 km) i wyregulowałem gaźnik wszystko chodzi stabilnie i płynnie ale tez więcej jak te licznikowe 52-55 km/h na płaskiej nie idzie z górki wycisnąłem ok 62 km/h. Chłop w serwisie mi mówił żeby moduł wymienić na odblokowany ale piszecie że jest on fabrycznie odblokowany ???

Chyba jest odblokowany, ja wymieniłem na tuningowy i zmiany nie zauważyłem.
Po dobrej regulacji wyciągniesz na prostej 65 licznikowe (tyle szedł mój przed wymianą cylka).

regulacja przeprowadzona chyba poprawnie bo odkręcałem świecę i ma kolor kawy z mlekiem co jeszcze wyregulować bo próbowałem z modułami niby tuningowymi ale też nic to niezmieniło