Witam, Proszę o wycenie skutera:
TOROS FRESCO 4T 2012R
11 Tys Przebiegu
Cylinder Airsal 80cc - 2 tys przebiegu
Wariator malossi multivar - 2 tys przebiegu
Stan wizualny: Dobry
Stan mechaniczny: Bardzo dobry
Prosze o wycene.
Witam, Proszę o wycenie skutera:
TOROS FRESCO 4T 2012R
11 Tys Przebiegu
Cylinder Airsal 80cc - 2 tys przebiegu
Wariator malossi multivar - 2 tys przebiegu
Stan wizualny: Dobry
Stan mechaniczny: Bardzo dobry
Prosze o wycene.
1100zl
1000zł
dam 900.
Swłaszcza że się przebieg z ogłoszenia nie zgadza z podpisem :).
czyli kręcone budziki :)
czyli walony.
Dobrze ma zrobione papiery ?
Za to co proponujecie to najwyzej se mozecie premke na brazzersie kupic. cylinder i wario to juz koszt ponad 700zl...
@wombat przekręcić to sam siebie możesz. Czytaj ze zrozumieniem. Nie ile kto da, Tylko wycena. Do you understand?
Chcesz wyceny to idź do rzeczoznawcy, a jeśli myślisz, że te 700 zł sobie do ceny doliczysz to powodzenia i do widzenia. Jak sprzedasz za 1500 zł to będzie dobrze.
okay thanks for the reply. to close
Oj tam takimi gównami nie jeżdżą, ewentualnie do Chinatown uderz, jak Cię nie zabiją to może sprzedasz.
Oj kilka już widziałem :)
Tam mają kubki na cole pojemności naszych baków, poza tym ten sprzęt nie ma nośności odpowiedniej dla dużej części populacji. Mam jednak kilka sztuczek, na których nieźle zarobisz.
Jak z zyskiem sprzedać chiński skuter w Usa:
1) namaluj nadgryzioną gruszkę w najbardziej reprezentatywnym miejscu
2) zamontuj uchwyty na kubki z podobizną syrenki warszawskiej
3) ponaklejaj nalepki eco, hybrid, a najlepiej pomaluj całego na zielono, ewentualnie w tęcze jeśli wchodzi w grę rynek San Francisco
4) zamontuj uchwyt na broń krótką i długą
Quantumek, nabijamy się wszyscy po kolei.
po pierwsze tjunik sie nie zwaraca. Od zawsze.
Porobiony pojazd, wątpliwej jakości o znacznym przebiegu jest trudno sprzedać- nawet po cenie rynkowej. Chyba że sprzedaż komuś kto zna ciebie, pojazd i jego historie.
Wycena nie ma nic do rzeczy. Jest dokładnie tyle wart ile ktoś da.
Ostatnie sztuki z 2012r. szły po nieco ponad 2200zł.
W 2013 za te sztuki z rocznika z przebiegiem 1000km krzyczeli po 2000zł i nie sprzedawali.
Twój ma już 2 lata rocznikowo wiec 1/3 wartości stracił. 18 tyś przebiegu - to dużo. Być może jest wart 1500 i tyle możesz krzyknąć ale przygotuj sie na spuszczenie z ceny 300-500zł.
Kto ma dać 1500 za używanego chinola dopłaci 150-200zł i kupi nowego.
Aż się boję ile jest warta moja Inka (w końcu klon tego Fresco tylko w 2T) z przebiegiem 30000 i w stanie takim jakim jest...
Pytanie czy ktoś ją w ogóle kupi? Nie obraź się, ale może się okazać, że nowe gumy do niego są droższe od reszty.
Wystawie na ebay i zobaczymy :)
ta, może jakiś chińczyk sie skusi
Quantumek napisał:
Za to co proponujecie to najwyzej se mozecie premke na brazzersie kupic. cylinder i wario to juz koszt ponad 700zl...
Quantumek powiesz mi jakim cudem wyszło ci 700 zł za cylek i wario ? Ja znalazłem cylinder do max 300 zł a wario 250 zł. Powiedz skąd wzięło ci się ponad 700 zł za ten zestaw.
Kuba, cos slabo szukales :)
Reszta to napiwek dla kuriera, ma po prostu chłopak gest!
Filippo73 napisał:
Kuba, cos slabo szukales :)
Proszę bardzo :)
http://allegro.pl/cylinder-kit-airsal-sport-80cc-gy6-4t-139qmb-qma-i3970136289.html?utm_source=archiwum_allegro&utm_medium=Offers&utm_campaign=Product&utm_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+motocyklowe-156_Cz%C4%99%C5%9Bci-158_Silniki+i+osprz%C4%99t-4071_T%C5%82oki,+pier%C5%9Bcienie,+cylindry-19039
http://allegro.pl/wariator-malossi-multivar-gy6-139qmb-139qma-i4020337126.html?utm_source=archiwum_allegro&utm_medium=Offers&utm_campaign=Product&utm_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+motocyklowe-156_Cz%C4%99%C5%9Bci-158_Uk%C5%82ad+nap%C4%99dowy-19048_Pozosta%C5%82e-19049
Cena około 550 zł. Nie wiem skąd on brał te części...
Rzeczywiście, innych na rynku przecież nie ma, a robocizna też jest za darmo :-)