Nie jedzie Ci 82 na 100%, poza tym przekłamania różne są.Cylka Airsal nie kupuj.Jak kupisz cyl 70ccm Sport oraz np. Tecnigas RS 2 plus dysza rolki i sprężyna (czyli regulacja) powinien dobić 100km/h.
Dobrał byś mi jakiś cylinder do tego tłumika? czytam o tym arisal T6 cpi to nawed nawed piszą.
Chwilowo mieloch.pl siadł, więc nie ma jak wbić ;/ Ale Stage6 chyba 390 kosztuje, dasz radę tyle dać?Tylko nie biorę odpowiedzialności jak sie coś zepsuje po tuningu :)
Czytam na mielochu i znalazłem "Posiada tylko małe gwiazdy Stage6 oraz specjalnie wybite "49ccm" które pomoże nam zmylić co do pojemności nie tylko znajomych." To zamiast 70 ma wybite 49? Poczytam i dam znać a ty Vezyr wymieniałeś coś w swojej maszynie? i o ile by sie mi zwiekszylo spalanie?
Dołącze się Panowie :) Posiadam Keeway'a 2T i mam zamiar wstawić cylinder 80 :) czy będe musiał zmienić wał, może nie wytrzymać ?? i jeśli wał musze zmienić do 80 to czy do 70 nie będe musiał wału wstawiać ? :D
Witam zamierzam po świętach zamówić tłumik http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=107&osCsid=b1f7e847 <<(ten) Do swojej inusi. Mam pytanko czy ten tłumik się bez problemu zamontuje czy będą jakieś problemy I czy ten tłumik jest zablokowany czy będę musiał coś kombinować z tym tłumikiem? Życzę Wesyłych Świąt i szerokości w nowym sezonie :))