nie wiem czy to się tak pisze… ale czy to się do czegoś nadaje ? … znaczy czy coś da… i czy będzie dobre
To jest Bidalot Z tego co słyszałem to jest to w miarę dobra firma. O ile się nie mylę to “podróba” Yasuni
Bidalot to jest podróbka Yasuni … w sumie wydechy dość dobra w rozsądnej cenie …
PS. Jak coś mam na sprzedaż Laser x-pro do Jet’a
Bidaloty to kopie Yasuni.
ja mam ten wydech Bidalot R i jest bardzi fajny łądny dzwięk i w ogóle
bidaloty to prawie to samo co yasuni tylko nazwa i cena inna ;)) np BIdalot R co ma darecki92, to jest bodajze yasuni R
Damianho napisał:
O ile się nie mylę to "podróba" Yasuni
Adverion napisał:
Bidalot to jest podróbka Yasuni
Kowal napisał:
Bidaloty to kopie Yasuni.
Danielson napisał:
bidaloty to prawie to samo co yasuni
A po chuj to powtarzać 3 razy? :roll:
Tak dla pewności :lol:
a czy on jest pod 50 ? bo mam okazje kupić za 200 zł… bidalot (końcówka zółto pomarańczowa)
[ Dodano: 11-09-2009, 20:48 ]
Adverion ile chcesz za lasera ?
bodajze w ogloszeniach w sprzedam jest. A jaki to jest dokladnie Bidlotą? R? jak R to pod serie tak nie bardzo ale styknieAdverion ile chcesz za lasera ?
[ Dodano: 11-09-2009, 21:07 ]
A widzę w podpisię masz TSDI czyli wtrysk a do wtryskowych sa chyba inne tłumiki ;))
Tak, a mozesz mi pokazać tłumik do tsdi ? … bo jeszcze o takim nie słyszałem
[ Dodano: 11-09-2009, 21:41 ]
ten bidalot jest taki http://www.scooter-system.fr/images/pots/Bidalot%20Racing%20Sprint.jpg
nadje się pod 50 z wariem malossi ? czy się coś spiepszy jak go założe ?
[ Dodano: 11-09-2009, 21:41 ]
chyba jest to Bidalot S2 Racing Replica
Z własnego doświadczenia wiem że nie należy zakładać za mocnego wydechu jeśli się nie planuje wymiany cylka na większą pojemność bo gdy się tak zrobi v-max zmaleje jeszcze :-/ A z TYm bidalotem który mówisz to już w ogóle jak to jest z tej półki co Yasuni R
PS. jak ten wydech jest taki jak na tej fotce to on nie podejdzie do JetForce a do Minarelli Horizontal !!!
aha, a czy tłumik z malaguti f15 bądż yamahy mbk booster podejdzie do jet force ?
nie
od żadnego skutera niestety nie dopasujesz do Jet Force jedyne co to od SpeedFight’a 3 lub nowego ludixa …
o czemu do apirili sr i sr ditech sa rozne tłumikiż? i nie bierz tłumikow racing do seri
dlaczego inne ? prawdopodobnie inne silniki lubi inaczej ułożone … w Jet’ach nie ma czegoś takiego od C-tech pasuje do TDSI i na odwrót :roll:
ok dzieki bo mam taki problem niedawno kupiłem wario malossi multivar z całym kompletem typu rolki i sprezyna … osiagi wzrosły z 80 do 90 … lecz gdy jade 30 pojawia się muł i niechce krecic powyzej 6 tys … po 35 km/h przestaje … i znowu przy 50 pojawia się i przestaje przy 58 … Myślałem że to przez to że nie mam tłumika … ale czy to może myć za mięka sprażyna dociskowa ?
wątpię żeby była za miękka bo ja w swoim setupie mam taką samą i nie mam mułów tylko lekkiego małego od 0 do 15 powód : nie mam odpowiednich rolek i jeżdżę na cięższych niż powinienem aha a powiedz mi jakie masz teraz rolki i sprężynki sprzęgła ?
rolki są takie jak w zestawie z wariatorem … a sprężynek w ogóle nie zmieniałem …
[ Dodano: 12-09-2009, 09:35 ]
a sprzezyna jest biała malossi …