patent z wywaleniem tego hebla to ci powiem później bo najpierw sam ze znajomym elektrykiem muszę pogadać jak to zrobić , a takie potrzebne rzeczy zostaną na kierze typu kierunki i klakson , a światła i rozrusznik pójdą na dól
jak usuniesz to, to jak będziesz jechał i niechcący naciśniesz rozrusznik, to wiesz co może się stac?
jak na chwile to nic się nie stanie, jakby za długo trzymał to już gorzej.
no to co może się stać , bo sumie kiedyś nacinałem , i nic się nie stało był tylko dźwięk , jak by nitro włączył ;p ale bendix był wyjęty ![]()
wrona, ty lepiej nie kombinuj
W końcu z jakiegoś powodu zrobili tak, że trzeba hebel przytrzymać by odpalić. Nikt tego nie wymyślił, bo np. nudziło się mu ![]()
ee tam nadmiar bezpieczeństwa, już znajomy mi powiedział ze mi to zrobi
i starter będzie koło stacyjki ![]()
jak znajomy taki zdolny to niech ci w stacyjce starter zrobi to by byl dopiero CUSTOM ![]()
Właśnie … przekręcasz kluczyk i boom chodzi ![]()
RudY napisał:
Właśnie ... przekręcasz kluczyk i boom
...koło odpada a wał bokiem wychodzi xDD
a tak na serio to byłoby ciekawie :P
tylko trzeba by bylo cofac kluczyk po odpaleniu do zaplonu to nie jest trudne zadanie tylko trzeba trochę pomyslec, a gasilbys na jakis przycisk typu ENGINE STOP
i hooj
można by tak zrobić zeby po przekręceniu kręcił przez ok 5sekund to wtedy by nie trzeba cofac kluczyk, a można by nim gasic
to by bylo fajne
pikus, ciekawi mnie twoja wypowiedz mozesz jakos konkretniej napisac jak zrobić ze po 5sec automatycznie się wylacza
a mnie się właśnie bardziej podoba z guzikiem , tak jak jest w nowych autach wkłada się kluczyk i używa się guziczka ![]()
wrona napisał:
a mnie się właśnie bardziej podoba z guzikiem , tak jak jest w nowych autach wkłada się kluczyk i używa się guziczka :D
Błądzisz synu !
pns napisał:
Błądzisz synu !
dogłębniej wyjaśnij mi swoja odpowiedź :D proszę :D
wrona XD
chodziło mu o to, że mu się takie coś nie podoba i to jest głupie ![]()
ja wiem rudy ale to chodziło… nie ważne , kurde teraz aby do grudnia, bo planuje dać bmx
i przerobić boczki
a i będę przerabiał tylna lampę, w nią wbuduje kierunki a te co teraz mam pójdą na przód
bo tamte schodzą razem z kierą
, tylko dajcie mi propozycje gdzie z przodu mogę dać te kierunki
EDIT
wybaczcie że tak odkopuje bez konkretnego upa
pośrednio dzięki danielsonowi wpadłem na zajebisty pomysł : D
pod tym dziobem z przodu dam taki halogen http://moto.allegro.pl/item826667236_halogeny_drogowe_z_atestem_biale_i_niebieskie.html
lampe wypierdolę i dam siatkę , automatycznie będzie miejsce na chłodnice w przyszłości do racinga LC
No jasne a dzieki komu innemu ? a wszystko przez to ze ja sobie zamowilem podobne tylko na diodach
hhehe ale nic nie zdradze ![]()
wrona napisał:
w przyszłości do racinga LC
Mogę Cię wyśmiać ? :D
zrob to :)RudY napisał:
Mogę Cię wyśmiać ? :D
Choc hebo manston za grosze teraz jest ;D