patent z wywaleniem tego hebla to ci powiem później bo najpierw sam ze znajomym elektrykiem muszę pogadać jak to zrobić , a takie potrzebne rzeczy zostaną na kierze typu kierunki i klakson , a światła i rozrusznik pójdą na dól
jak usuniesz to, to jak będziesz jechał i niechcący naciśniesz rozrusznik, to wiesz co może się stac?
jak na chwile to nic się nie stanie, jakby za długo trzymał to już gorzej.
no to co może się stać , bo sumie kiedyś nacinałem , i nic się nie stało był tylko dźwięk , jak by nitro włączył ;p ale bendix był wyjęty
wrona, ty lepiej nie kombinuj W końcu z jakiegoś powodu zrobili tak, że trzeba hebel przytrzymać by odpalić. Nikt tego nie wymyślił, bo np. nudziło się mu
ee tam nadmiar bezpieczeństwa, już znajomy mi powiedział ze mi to zrobi i starter będzie koło stacyjki
jak znajomy taki zdolny to niech ci w stacyjce starter zrobi to by byl dopiero CUSTOM
Właśnie … przekręcasz kluczyk i boom chodzi
RudY napisał:
Właśnie ... przekręcasz kluczyk i boom
...koło odpada a wał bokiem wychodzi xDD
a tak na serio to byłoby ciekawie :P
tylko trzeba by bylo cofac kluczyk po odpaleniu do zaplonu to nie jest trudne zadanie tylko trzeba trochę pomyslec, a gasilbys na jakis przycisk typu ENGINE STOP i hooj
można by tak zrobić zeby po przekręceniu kręcił przez ok 5sekund to wtedy by nie trzeba cofac kluczyk, a można by nim gasic to by bylo fajne
pikus, ciekawi mnie twoja wypowiedz mozesz jakos konkretniej napisac jak zrobić ze po 5sec automatycznie się wylacza
a mnie się właśnie bardziej podoba z guzikiem , tak jak jest w nowych autach wkłada się kluczyk i używa się guziczka
wrona napisał:
a mnie się właśnie bardziej podoba z guzikiem , tak jak jest w nowych autach wkłada się kluczyk i używa się guziczka :D
Błądzisz synu !
pns napisał:
Błądzisz synu !
dogłębniej wyjaśnij mi swoja odpowiedź :D proszę :D
wrona XD
chodziło mu o to, że mu się takie coś nie podoba i to jest głupie
ja wiem rudy ale to chodziło… nie ważne , kurde teraz aby do grudnia, bo planuje dać bmx i przerobić boczki
a i będę przerabiał tylna lampę, w nią wbuduje kierunki a te co teraz mam pójdą na przód bo tamte schodzą razem z kierą , tylko dajcie mi propozycje gdzie z przodu mogę dać te kierunki
EDIT
wybaczcie że tak odkopuje bez konkretnego upa
pośrednio dzięki danielsonowi wpadłem na zajebisty pomysł : D
pod tym dziobem z przodu dam taki halogen http://moto.allegro.pl/item826667236_halogeny_drogowe_z_atestem_biale_i_niebieskie.html
lampe wypierdolę i dam siatkę , automatycznie będzie miejsce na chłodnice w przyszłości do racinga LC
No jasne a dzieki komu innemu ? a wszystko przez to ze ja sobie zamowilem podobne tylko na diodach hhehe ale nic nie zdradze
wrona napisał:
w przyszłości do racinga LC
Mogę Cię wyśmiać ? :D
zrob to :)RudY napisał:
Mogę Cię wyśmiać ? :D
Choc hebo manston za grosze teraz jest ;D