Jak w temacie, nowy telefon, najlepiej z Cyber Shotem i WiFi. Cena nie z kosmosu, czekam na propozycje. Najlepiej NIE dotykowy.
Mody, nie usuwać tematu, bo to nonsens i nie chciało mi się szukać innych tematów.
Stacjonarny będzie w sam raz!
to tylko ze stajni SE
to będzie tak c905, w995 z niedotykowych… a z taki dotykowych, a jednocześnie z niedotykowych to SE Aino… a jak dotykowe to najlepszy tutaj U1i (Satio)
a jak komórkowy musi być koniecznie to polecam tą nokie:
Mafioz napisał:
a jak komórkowy musi być koniecznie to polecam tą nokie:
Ale czemu? Bo "connecting people"?
bo jest wytrzymała, niezawodna i wgl ;d
I można szybe wybić komus i jeszcze zadzwonic
jezu kowal cymbale… z 3 tematy już takie były…
Ja to nie ogarniam …
Po co pisać tu jak można pójść na forum komórkowe i tam dostać dobrą odpowiedź i to dużo szybciej ?
ja z innej beczki wiem że ktos na forum ma c702 , czy w tym modelu macie oborty ekran czy , poprzeczny można uzyskac tylko w ustawieniach ,a nie po przez obrócenie telefonu , bo mi tam wyskakuje w jednym miejscu komunikat, że obraz się przestawi gdy obrócę tel a da się tylko obrócić po przez ustawienia
Ja mam c702 i obraca się tylko poprzez naciśnięcie przycisku, nigdy przez pochylenie/przekręcenie telefonu.
kup se nokie e52 i problem rozwiązany.
kondzio94 napisał:
nokie e52
taki szit jakich mało !
albo samsung omnia zdjęcia boskie i nagrywanie ma i wifi też :PP albo polecam ci też Sony Ericsson J20i Też ładne zdjęcia i nagrywanie jeszcze lepsze chyba WiFi też dobrze działa
http://999kamil.picturepush.com/showformat.php?format=1024&alid=125340&imgid=4481017&clid=29675 tu masz foto z J20i
SE robi ogólenie wypas zdjęcie, omnia i wszystkie samsunki to jedo wielkie gówno jest…
dziewczyna ma awille to wręcz wyklina ten telefon, koleżanka miała omnie przez rok i 3 razy w serwisie wylądowała, a dziewczyny wiadomo, telefonami nie rzucają i je delikatniej traktują, więc wole nie wiedzieć ile razy by w serwisie ył gdyby chłopak to używał.
OBRONA SAMSUNGA!
ta, delikatnie traktują? Wszystkie dziewczyny które znam to mają styrane fony… A co do samsungów to może faktycznie Avila i te starsze są kijowe. Ale coś typu galaxy S, i mój MONTE ( którego mam już prawie rok ) to naprawdę dobre telefony. Również OMNIA HD to super telefon. Według mnie najlepsze… Oczywiście, moja siostra miała u700 to użytkowała 2 lata i chyba z 5 razy w serwisie był, no i koleżanka ma avile to też tragedia… No ale te nowe to naprawdę dobre fony :P… Tylko się trochę rysują szybko :D. Kolega miał np. HTC HD2 no i teraz ma tego Galaxy S, to mówi że niebo a ziemia :P. Miał też wcześniej Nokie N900 i serio chwali tylko Samsunga i mówi, że najlepszy jego fon :P.
ja miałem brać omieć ale wziołem htc touch diamont, funkcje w sumie są bardzo zbliżone htc ma tylko tysiąc razy lepszy wyświetlacz lepsze kolory, dokładność, czułość itd. ogolnie jakość.
Przy czym jakoś trzymając omieć w ręce miałem wrażenie że cegłe trzymam.
ogólnie to bym nie brał już fona z windowsem, jak już to ANDROID i nic innego, chyba, że fon z oprogramowaniem apple ale to nie na moją kieszeń ;p
Ale ten nie chce dotykowych (błąd) więc w sumie SE Hazel też może być ciekaweym wyborem z nie dotykowych i nie drogich
Czemu jest to błąd nie chcąc dotykowców? Nie to że się wykłucam co lepsze, po prostu może jak mi wytłumaczysz zalety dotykowców to się przekonam
Monte jest dobrym telefonem? ja też mam monte i jest taki sredniawy ;s
Mafioz zgadzam się z Tobą, według mnie telefony z windowsem to porażka… Wszyscy co mieli narzekają. Moja dziewczyna miała tego HTC co Ty, i kurde, co chwila wgrywane od nowa aktualizacje, i cały czas coś rąbało z tym systemem… A to się zacinał a to coś odwalał, nie wysyłał sms itd… A ona go tylko do pisania używała właściwie :D… Hahaha, aż w końcu niby niechcąco jej upadł i wyświetlacz poszedł xD…
Wąski, według mnie tak… Ale aktualnie zbieram na Omnie HD, bądź wave :).