Wiatm zakupiłem hebo ng no i do tego chce kupić jakis komin i znalałem tecnigas nextr z niemałym przebiegiem a mianowicie 5000km jest trochę pokryty rdza jego cena to 180, czy jak go kupie mogę się spodziewac osiagow podobnych jak na nowym kominie, licze na liczne odpowiedzi
next r to wydech seryjny tylko że odblokowany Ja go nie polecam
siwy_fact bzdury gadasz że szok , next-r i leo zx to dwa najpopularniejsze wydechy do seryjnych cyli , nie powiem że dają bardzo dużo ale dużo (oczywiście przy odpowiedniej regulacji ) i polecam obydwa
no ale czy w takim stanie będzie ok ?
Ja mam next r i wariator hebo (rolki 17/12) dałęm do niego rolki 3.4 grama i z miejsca idzie na koło do 60 fajne przyśpiweszenie a v-max 75-80
to że ma trochę rdzy, to go nie przekreśla, wystarczy polerka
Mój kolega ma next r a poza tym to wszystko seria i poza głosem “pierdzenia” mic mu nie dało.
No i jeszcze kiedyś we 2 pod niezłą górę jechali to mu ta rura zaraz przy samym cylu odpadła.
wg mnie to jest po prostu gówno. Odblokowana seria.
siwy_fact napisał:
wg mnie to jest po prostu gówno. Odblokowana seria.
Masz racja bo jest to zwykły wydech tyle że odblokowany... Tecnigas Next R to najgorszy chyab wydech jaki może być .. :lol: zresztą cena mówi sama za siebie :-P
mieliscie …?? ja mialem i wydech jest super za to kase … rolki 4,1 g i na kolo szedl jak glupi …
Wydaje mi się ze nie mielisce stycznosci z tym wydechem :lol: Tecnigas bije leovince zx na głowe, jednym z najlepszyc wydechow do serii 50ccm wystarczy sobie zobaczyc testy nawet yasuni z daje podobne osiagi co next-r. Jest jednym z najlepszych wydechow do seryjnej 50ccm. Cos ze jest tanie nie znaczy ze jest do dupy.
no właśnie … wykonany jest bardzo dobre … i zgadzam się z toba ze najwięcej gadaja ci co nie maja z tym stycznosci …
no to troszku mnie podbudowaliscie:) no ale ta 5000km przebigu ??;/ będzie on działał jak ma dzialac ?
zalezy jak był jezdzony bo jeśli poprzedni wałsciciel oleju nie załował to moze trochę gorsze osiagi mieć ale jak normalnie samą pompką od oleju to bierz bo to prawie nowy tłumik heh
ma kotsą jeszcze jakieś rady ?
SiWy mumin_ nie patrzcie na te testy bo często one są ustawione zresztą nikt ci nie powie. Ja wiem że każdy chwali co ma lub miał ale next-r jest po prostu do dupy że jest popularny nie znaczy że jest dobry ludzie go kupują bo jest tani i jest łatwo dostępny
ale ja się nie pytam czy on jest dobry czy nie tylko czy przebieg 5000 to nie zbyt duzo
to jest trochę dużo
no ale ? nie obejechalby na tym dodam ze mam w domku hebo ng
Ja bym brał na twoim miejscu. Nie wiem co wy macie do tego wydechu. Ja go nie miałem nigdy, ale chciałbym mieć. Powtórzę to co pisał SiWy: Next-R bije na głowę ZX-a i Z-kę. Odrestaurujesz i zajeb****e