Magiczne stunt dresy O LOL XD hahahah
Filmiku nie będzie bo na tych co nakręciliśmy nic nie widać ![]()
RudY napisał:
To nie był manual ... siusiaku
To nie wiem co było :P Ale nie manual
Ja wiem bunnyhop bez odrywania tylnego kola :lol:
No bardzo możliwe, że to był zamiar do bunnyego ![]()
Przyjadę kiedyś do Ciebie, włame się nocą, ukradnę Ci magiczne stunt dresy i ja też będę tak umiał i może dzięki takim dresom zrobie 1000 cyrkli :idea:
Nie mogę
Magiczne stunt dresy XD
Żeby nie było OT ![]()
Wczoraj był już lód na naszych drogach to się bawiłem z kumplami ![]()
Coś czuje, że przez zime bedę opone zmieniał ![]()
miały byc stunt focie ale głopi wrona przebił dętkę
h
było dawać na tylnym tylko ![]()
to jakjestes hardocrem to zrob weeli na bmx dodatko przy tych przełożeniach
jak dam wysko siodełko to wtedy fajnie wchodzi na szybką gume bo na wolnej to nie chce ![]()
hehe, kolega też ma rower reeboka z anglii.
wrona - słaby jesteś ![]()
Na moim też nikt nie umieć wheelie ani trochę, a ja sobie wchodze i wolną i szybką ![]()
Jak ty kurna przebiłęś przód ? ![]()
nie wiem jade i słysze psssssss i patrze dziurka , ato se jescze polatam zjade za pół godziny bo powli chodzi , i po 5 minutach BACH… BZYYYYYY i po oponie , jak fajnie mi przednie koło uciekało
na flaku ![]()
Głupol ![]()
![]()
dawaj stopale ![]()
zrobię endo przez 30cm xD bo nie mam dobrego hebla z przodu ![]()
ja jak miałem cały rower to tak max się udawało ze 4m (hamulce v-break) ale jak się bardziej rozpędzałem to już były za słabe ![]()
Dzisiaj pikuś namówił mnie na wieczorne stóndy, ostatnio zalozylem wieksza tarcze na tyl ale nie mialem adapteru do zacisku wiec na szybko wkrecilem dwie srubki i kilka podkładek, pikus mowil ze się rozpierdoli ale się mylił xd
Piotrek oczywiście musiał coś wymyślić, trzeba przyznać ze mu nie brakuje kreatywności :564:
Wy gnojki >_<
A ja to sam muszę jeździć …
P.S. Co w tym kreatywnego ?! o_O
No nie wiem czy przyszło by ci do głowy powiesic rower za ped ało na bilbordzie ^^
i się na ten bilbord wspinać ![]()