Sprzedam skuter

http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-motocykle-skutery-Modo-ventus-II-na-sprzedaz-cena-do-negocjacji-W0QQAdIdZ282626887

Cena jest troche kosmiczna .

"troche" o jakieś 500 zł...

Widzialam takie skutery i ceny były wyższe lub tanie same, ale skuter miał dużo większy przebieg. Mój był tylko używany i jest używany do jazdy do pracy 5km w jedną stronę. 500zł to za duży upust.

Dokladasz 200zl i masz noweczke.

http://otomoto.pl/inny-inny-inca-street-nowy-nieuzywany-M2543884.html

http://allegro.pl/kingway-condor-4t-4-suw-skuter-serwis-mobilny-i1614743230.html

I jest tego jeszcze troche w takiej cenie, tak więc jeżeli chcesz sprzedać , to sama rozumiesz ;).

Ulenka_s2 my Ci dobrze doradzamy :) za tą cenę będzie ciężko go sprzedać...

Widzę faktycznie, nie patrzylam po innych markach. Ale może się uda sprzedać, szkoda mi za taka niską cene sprzedawać. Głównie to chce sprzedać, bo chcę sobie kupić coś o większej mocy. Czy mogę go jakoś jeszcze przerobić, by szybciej jeździł tak 100km/h ? z tego co wiem to mogę, ale to sie nie opłaca, racja?
Patrzyłam na allegro mojej marki skutery i właśnie schodzą w takich cenach.
nie chciałabym schodzić poniżej 2tys. Naprawde mało go używałam.

Ulenka musisz się z tym liczyć że nie sprzedaż go po takiej cenie jaką chcesz
weż go sprzedaj za mniejszą cenę jak Ci sugerują i dozbieraj trochę pieniędzy
Tak to jest i nic nie zrobimy :cry:
nie sprzedaż towaru za taką cene jaką zapłaciłaś :|

Ulenka, spokojnie, nie wpadaj w panikę. Ogłoszenie dałaś dzisiaj. Poczekaj trochę i dopiero zmieniaj cenę.

Trzeba by za przeproszeniem wyjątkowego kretyna, który kupiłby używanego chińczyka w cenie nowego, tak więc na aż takie szczęscie bym nie liczył .

Kretyni istnieją, dlaczego nie dać im szansy. na tym polega marketing żeby wcisnąć komuś coś co jest mu niepotrzebne lub nieopłacalne.
Gdyby tak nie było to nikt nie pożyczałby np w prowiden.. a jednak

HEHE, racja poczekam jeszcze. Skuter jest na gwarancji w serwisie jeszcze. A zresztą takie moje nowe kosztują około 3 tys. tej samej marki, a to też się liczy.
Ostatnio na allegro a 1800 sprzedał sie taki sam jak mój, bez lusterka, cholernie mocno podrapany, z przebiegiem 14tys km i jeszcze starszy o rok, trochę sie tym sugerowałam.

Nówka Zumico 4T 4,2KM w tej samej budzie, w sklepie kosztuje 1999zł. Jest to cena wyjściowa, oczywiście można negocjować lub odebrać z gratisami ;)
Nówka Zumico Quick 4T 3,5KM na kołach 10" kosztuje 1299zł. :mrgreen:

Napraw tę klamkę i wykreśl z ogłoszenia informację o tym incydencie w deszczu. To skutecznie odstrasza. Zostaw tylko niezbędne informacji: serwisowany, bezwypadkowy, przerobiony w specjalistycznym zakładzie na 80 cm, użytkowany przez kobietę tylko na dojazdy do pracy.

Jeżeli cylinder był wymieniany na 80 to mi się wydaje że raczej gwarancji juz niema.

byl wyeminiany u nich odrazu przy kupnie, wiec gwarancja nadal jest i byla

Ulenka_s2 napisał:

byl wyeminiany u nich odrazu przy kupnie, wiec gwarancja nadal jest i byla

Ale tylko tam gdzie był wymieniany cylinder,bo w innych serwisach to raczej kicha,tak mi się przynajmniej wydaje.

tam, gdzie kupowałam odrazu przy kupnie sie mnie spytali czy chce wiekszą moc, wiec chciałam i pan mi to zrobił w 5 min i gwarancja jest. w orginalnym serwisie.

Według mnie to głupota, takie "tuningowanie" skutera... Każdy woli kupić od "dziadka", który serwisował, kupował oryginalne części i sobie szanował, niż od młodego napaleńca, który skuter tuningował, dojeżdżał i dawał mu w dupe...
To oczywiście nie było o Tobie tylko przykład podałem, że lepiej się trzymać oryginalnego stanu :mrgreen:

cena po naprawiniu klamki, to max 2 tys