Sprawy dotyczące forum

Zacznijmy nowy wątek, a nie jak zwykle pisać wuchtę tematów jeżeli można napisać to w jednym, zbiorowym. No, więc ja zaczynam, dlaczego niema działu wyścigi (czyżbym był ślepy :stuck_out_tongue: ? ) Jeszcze jedno, chcą być niewidoczny na forum i dupa, robić “wyślij” wsio oki i tak widać, że jestem na forum.

Kakol napisał:

Jeszcze jedno, chcą być niewidoczny na forum i dupa, robić "wyślij" wsio oki i tak widać, że jestem na forum.

U mnie dziala poprawnie

Kakol napisał:

dlaczego niema działu wyścigi

Bo jest dział spotkania / imprezy

Regis napisał:

dlaczego niema działu wyścigi Bo jest dział spotkania / imprezy

I tam miałbym pisać coś o wyścigach? Trochę dziwne ale co tam, mi się wydaje, że powinien powstał jeszcze jeden dział "Wyścigi" .

Regis napisał:

Kakol napisał/a: Jeszcze jedno, chcą być niewidoczny na forum i dupa, robić "wyślij" wsio oki i tak widać, że jestem na forum. U mnie dziala poprawnie

A u mnie nadal to samo, zaznaczam, klikam "Wyślij" i nic, nadal mnie widać. Jeszcze jedno mi wyszło, jak raportuje jakiś post to powinno był uzasadnienie tego dlaczego akurat ten post zgłosiłem, bo nie zawsze Administracja skapnie się o co chodzi temu co zaraportował dany post.

Moze masz jakas przegladarke zjebaną i ci dlatego nie dziala

Mozilla…

To wgraj od nowa. Nie mozliwe ze to cos z forum bo wszystkim dziala a tobie nie,.

“Zgłasza posty jako nieodpowiednie bezpodstawnie.” żal Ciebie koleś, weź postaraj się mądrzej pisać bo Ci nie wychodzi. Cytat: “Jeszcze jedno mi wyszło, jak raportuje jakiś post to powinno być uzasadnienie tego dlaczego akurat ten post zgłosiłem, bo nie zawsze Administracja skapnie się o co chodzi temu co zaraportował dany post.” I właśnie o to mi chodziło. Jak niby miałem powiedzieć o co mi chodzi w tym raportowaniu jak w ogóle takiej opcji nie mam, dlaczego właśnie ten post raportuje. Link I za raportowanie tego tematu dostałem warna, wg mnie ten temat powinien być w regionalnym w Wielkopolsce. Niektórzy w ogóle nie wiedzą o co chodzi w raportowaniu, a ja gdy w dobrej wierze zgłoszę jeden, dostaję warna, to jakiś absurd! W ogóle, że ktoś raportuje posty powinno być dobrze odbierane, nawet jak niektóre zgłosi nie całkiem zgodnie. Chyba, że wolicie stary j.pl :lol: Proszę o usuniecie mojego ostrzeżenia!

Impreza promowana w tym poscie jest ogólnopolska i jako taka skierowana jest do wszystkich mieszkancow naszego kraju. Nie jest to lokalne swiet miodobrania czy inna rownie ciekawa impreza. To tak jakby otwarcie sezonu na Bemowie (gdzie z calej polski ludzie zjezdzaja) dac tylko do Mazowieckiego. Albo Zlot Burgmanii, tez ogolnopolska impreaz. Dzialy lokalne sa po to aby promowac spotkania/imprezy lokalne. Np. ustawki gdzieś na parkingu albo w knajpie. Dni miasta, dni otwarte w salonach, promocje itp itd.

A co z moim ostrzeżeniem? Rozumiem ze za klniecie, spamowanie itp można dostać ostrzeżenie ale za zaraportowanie posta, to takie dziwne po to jest ta opcja aby jej używać.

Jakim ostrzezeniu? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

O ostrzeżeniu ,które ja mu przyznałem.Koleś zaraportował zwykłego posta widocznie dla zabawy.Z resztą drugiemu podobnemu też dałem.Rozumiem przydatna opcja ,ale nie kiedy zgłasza się normalne odpowiedzi użytkowników :roll:

Regis napisał:

Jakim ostrzeżeniu? :P :P :

:-D (ucałowałbym cię ale nie wypada :P) - jedyny mądry :) Typhoon13, A ty "Koleś", myślisz, że masz moda i rządzisz Ogarnij się trochę, przeczytaj co napisałem w poprzednich postach, a później się unoś.

To ,że mam moda nie oznacza mojego poczucia wyższości nad innymi :roll: .Wykonuje jedynie robotą związaną z tą funkcją i oprócz tego “przywileju” jestem zwykłym userem. Wcześniejszą część tematu czytałem jednakże całej Twojej wypowiedzi nie wyświetliło(ten mały drobiazg muszę sprawdzić ,bo zdarza się do często) dlatego taka forma mojej odpowiedzi ,a nie zawsze mam czas by każdy temat odświeżać 10 razy. Za pomyłką z warnem sorry ,ale nie wgłębiam się szczegółowo w każdy przypadek. Następnym razem wystarczy napisać na priv i wyjaśnić wszystko ,bo nikt zamiaru odstraszania userów nie ma.

Typhoon13 napisał:

Za pomyłką z warnem sorry

Masz szczęście :-P

Grozisz mi?

:lol:

Panowie za mało emot!! Przydały by się mrgreen i inne ciekawe jakieś bo te co są na forum są oklepane i w pyte mdłe.

Ej co się dzieje z tymi godzinami napisania postu, dziś napisałem post po 22 a wyświetliło że o 6 coś tam??

Sprawdz Siwy jaki masz ustawiony czas w profilu :smiley:

Regis, zrob normalne bbcody od emot :P, bo nie sa takie standardowe i praktycznie nigdzie nie ma emot (jest ponuro…).

:slight_smile: :slight_smile: :wink: :-> :stuck_out_tongue: :-o :shock: :568: :569: :546: :554: :561: :one: :fuckyou2: :galy: :fuckyou2: :fuckyou2: :fuckyou2: :fuckyou2: :fuckyou2: :fuckyou2: :galy: :mikolaj: :042: :zzz: :065: g: g:( :500: :501: :509: :504: :528: :534: :577: :611: :612: :620: :666: :650: :650: :650: :650: :650: :|| :PPPPPP :!!! :DDDDD :699: :700: :699: :699: :700: :699: :697: :696: :703: :615: :621: :613: :613: :597: :529: :528: :520: :527: :519: :511: :503: :501: No nie mów, że Ci mało :stuck_out_tongue: