No, teraz jest o wiele lepiej jak zmieniłeś te bbcody
:504: ten jest fajny i ten :501:
Witam ja mam nastąpujący problem: otóż jak klikam w link z aktywacją konta, to z logowaniem nie mam problemów, ale jak chcą się zalogowałza stronki to pisze, że nieprawidłowe logowanie… Czy jakoś tak…
Jak chciałem wysąaćwiadomo??, że zapomniałem hasła, to znowu pisze, że nie znalazło użytkownika…
Proszę o pomoc… :roll:
Pozdro
[ Dodano: 2008-08-02, 22:43 ]
OmG już wszystko jest ok…
sorry, że post pod postem ale nikt nie pisać
Trochę mało tutaj użytkowników innych jednośladów niż skutery Może jakaś promocja strony, żeby inni też zaczeli odwiedzć to forum… :?:
Mam pytanko da się te krzaki zneutraliować bo tekst się nie za dobrze czyta. Pozdro martin
Jakbyś czytał ogłoszenia to byś wiedział, ze forum bylo przenoszone na nowy serwer i jeszcze nie sa wprowadzone wszystkie kody…
Powiem tak mam wrażenie że od jakiegoś czasu mody lekceważą przekleństwa na forum
proszę was chłopaki odpuśćcie sobie te wulgaryzmy , nie jestem święty i też klnę a szczególnie jak jestem zły ,ale na forum to naprawdę się źle czyta , i w ogóle to źle o nas świadczy ,przyjdzie se jakiś nowy ,popatrzy ale tu chłam nie chce mi się tego czytać".
Może jeszcze nie jest bardzo źle ale pamiętam że wcześniej to się zdarzało sporadycznie
Pozwólcie, że wytknę wam błąd: świerzaki… Powinno być świeżaki, bo świeży
ale rangi są już dawno zmienione
No ale grupy są nadal, np. riderzy, swierzaki
Mam pytanie. Kiedy w koncu będzie można normalnie avka dodać?? Z tego co widzę to niektórzy juz maja a ja nie mogę załadować
Ja też kombinowałem ze zmianą avka i w końcu zostałem bez niego. Ci co mają avatary to mają je z czasów przed przebudowa forum.
nie gorączkujcie się jak kodowanie strony zostanie zakończone to regis coś na pewno o tym wspomni
a gdyby wiedział ,przypuszczam że by nas o tym powiadomił . hehe
Problem z avatarami powinien juz byc nieaktualny
Tak, problem jest już nieaktualny co widać na przykładzie mojego avka
Co się stało z grupami użytkowników? porządki jakieś? i kiedy się kodowanie skończy