Ja ??? chyba że gradobicie lub powódź.Namiot-jest,karimata-jest,śpiwór-nie ma -koc zastąpi no i najważniejsze S K U T E R - K Y M C O 125 może jeszcze zdążę zmienić rolki i pasek,jak nie to i na tym dojadę
Nie no:) Całą Polskę przejechałem i do Sielpi bym nie dojechał? Ja melduję się na 100% tylko karimatę muszę sobie sprawić, ale z tym nie będzie problemu;) Nie marudzimy tylko się szykujemy Panowie!!!
tombitt napisał:
Nie no:) Całą Polskę przejechałem i do Sielpi bym nie dojechał? Ja melduję się na 100% tylko karimatę muszę sobie sprawić, ale z tym nie będzie problemu;) Nie marudzimy tylko się szykujemy Panowie!!!
Wzorowa postawa członka ŚGM. Damy radę - nie ? :)
jasne ze damy rade
Tylko najtwardsze osobniki przetrwają :) Słabe, marudne, cienkie i niezdecydowane osobniki odpadną selekcją naturalną :)
Na Sielpię - Hej!!!
Ekipa z Mazowieckiego o której ma zamiar być na Sielpi?
Od nas jadą szybkie 3 maszyny koło południa aby zająć i przygotować miejscówkę.
WODZU - ostawiam raczej godz. wieczorne , wiadomo większość pracuje do tej 14-15.00 , trza do domu dojechać , ogarnąć bagaże i takie tam i w drogę! ( 4-5 godz. jazdy trzeba liczyć)
Niech od razu wódę chłodzą :))
I ognicho rozpalają :-)
karkówkę i kiełbachę zagrzewają nad ogniem:)))
dzokej napisał:
Niech od razu wódę chłodzą :))
Sake:) Tak to się u nas przyjęło na forum (wychowanie w trzeźwości) :))))) Małolaty czytają ;)
witka...
jeszcze nie mam skuta ale wpadam pksem. Rowerem nie pojade bo daleko. Do zobaczenia w sielpi
.
Poprawiam się sake :))) moje niedopatrzenie Grillmen w końcu się odezwałeś Będziemy czekać na Ciebie w Sielpi :)
Czyli zabierać L W S ( Ludowe Wyroby Spirytusowe )tak ?
Jak najbardziej szczepanj23 :))) Jak się bawić to na całego :))
Od Grupy Mazowieckiej Grupa Śląska dostanie prezent w postaci napoju spirytusowego wprost z Mazowsza :)
Z góry dzięki :)
Zerknijcie jak ma być:
http://www.pogodynka.pl/polska/sielpia-wielka_konskie
kurde jeżeli tak ma byc to super -samo słońce
wiadomość dla GrillMena -- pakuj rower do PKS-a będziesz na miejscu bardziej mobilny
Pogoda będzie super sami zobaczycie, dopisze nie tylko ona ale i humory i samopoczucie :))
zobaczcie jak policja w Niemczech sprawdza blokady w skuterach :)
http://www.youtube.com/watch?v=RHz8jqrUQok
Jo juz ogarnalem sobie spiworek , namiot od Wodza wiec hmmm jestem gotowy na Sielpie :)