Spotkanie Grupy Śląskiej i Mazowieckiej.

Panowie ze Śląskiej znaleźliśmy się na łamach Świata motocykli.

link

http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/1,124078,14296157,Samotne_Wilki_na_motorowerach.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_swiat_motocykli

dzokej napisał:

Panowie ze Śląskiej znaleźliśmy się na łamach Świata motocykli.
link
http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/1,124078,14296157,Samotne_Wilki_na_motorowerach.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_swiat_motocykli

W ostatnim "Motocyklu" zauważyłem małą wzmiankę o waszej stronce klubowej, także dajecie się zauważyć :).

W którym numerze?

Lipcowym.

dzięki zaraz poszukam :)

R2_D2 napisał:

Jeszcze osiem dni. Czy wszyscy już przygotowani do drogi?

Namiot dla Ostrego ogarnięty :) Czy przygotowani? Ja bym już jechał :)

a ja chyba odpadam , 0 przygotowania

Mario1 napisał:

a ja chyba odpadam , 0 przygotowania

Znaczy jak? Nie jedziesz czy se jaja robisz???

Mario nie gadaj głupot :(

chyba nie pojadę - mam trochę problemów

Każdy ma problemy widzisz jak ja kombinowałem w pracy wieże że ci się uda trzymam za Ciebie kciuki :)))

A miało być tak pięknie...Grupa Mazowiecka też się łamie,czytając mazowieckie posty na chwilę obecną jest dwóch chętnych.Pogoda również nie zapowiada się ciekawie,ma być deszczowo.

Dziadek100 napisał:

A miało być tak pięknie...Grupa Mazowiecka też się łamie,czytając mazowieckie posty na chwilę obecną jest dwóch chętnych.

I będzie pięknie, hehe
Jak nikt z Mazowieckiej nie przyjedzie to trudno, ja z Wodzem pojedziemy - nawet jak będzie ciulata pogoda.

Dziadek100 napisał:

A miało być tak pięknie...Grupa Mazowiecka też się łamie,czytając mazowieckie posty na chwilę obecną jest dwóch chętnych.Pogoda również nie zapowiada się ciekawie,ma być deszczowo.

1000 zł na 2 dni.... będzie deszcz... miało być pięknie....

odpisuję bo już mi się czytać nie chce Twoich pesymistycznych postów:

200 zł na 2 dni.... będzie słońce.... będzie pięknie.

Jedź albo żałuj i żale wylewaj w sobie :)

Będzie pięknie bo.... Dziadek nie pojedzie, hehehe :) I nie będzie marudził, że za szybko jedziemy....

Pogada będzie wyśmienita i wodzu nie zapinać o mnie jak będzie lało też jadę :))

R2_D2 napisał:

Będzie pięknie bo.... Dziadek nie pojedzie, hehehe :) I nie będzie marudził, że za szybko jedziemy....

No widzisz.wszyscy są szczęśliwi.

Panowie zamiast się kłócić może pogadamy o konkretach do Sielpi został zaledwie tydzień :) Co jest z Mario bo ostatnio pisał że jego wyjazd jest pod wielkim znakiem zapytania?

no nie no, nikt z mazowieckiej nie przyjedzie, dwóch na pewno będzie a mam nadzieję, że i więcej. Powiem tak - znając mazowiecką to dokładna liczba osób które jadą do Sielpii będzie pewnie znana w czwartek lub piątek.

Madi... dokładnie, u nas też liczba uczestników będzie znana w piątek około 21.00 w Sielpi jak dojedziemy.