Spotkanie Grupy Śląskiej i Mazowieckiej.

WODZU napisał:

Dżokej - wymiękają :) Ale my i tak jedziemy :) A dziadek spałeś? Że się nagle obudziłeś że to i tamto? :) Pierwszy wodzirej z Ciebie jest co do wyjazdów a sumasumarum nigdzie nie jezdzisz :) Sorki na Pyrzowicach byłeś :)

Skuter nie jest dla mnie ideologią,nie spię z nim ani sie do niego nie modlę.Pracuję na zmiany,mam też wiele innych obowiązków,niekiedy po prostu jestem zmęczony i nic mi się nie chce.Nie mam jakiejś specjalnej potrzeby zrzeszania się po to aby gdzieś wyskoczyć na skuterze.Faktycznie byłem tylko na kilku grilach i raz w Pyrzowicach,czy to jakis zarzut ?,czy jest jakiś przymus ?.Powiedziałem nie raz że w deszczu nie jeżdzę,a jak komus deszcz nie przeszkadza i sprawia mu to przyjemność,no cóż każdy lubi coś innego.Jeśli chodzi o Wodzireja to zaproponowałem wycieczkę na Salmopol,i co z tego wyszło ?.Wyszło to że nikt nie jedzie bo będzie padać,ale w między czasie wszyscy umawiali się na grila u Besti,jakoś deszcz nie był przeszkodą.Propozycje które przedstawi ktoś spoza Świętej Trójcy sa ignorowane,wybory tak do końca nie były demokratyczne.Nie te czasy aby wprowadzać absolutyzm Panowie.Rzeczywiście trzeba mieć jaja aby przejechać 160 km na skuterze,ten tekst to chyba bardziej pasuje na stronie poczytaj mi mamo.Jest mi wszystko jedno jak interpretujesz moją decyzję,czy nie mam jaj,czy też wymiękam,epilog dopisz sobie sam.

Ludzie nie wymiękajcie mnie może powstrzymać tylko niepogoda

No to mamy jednego mniej na Sielpi :( szkoda ale nikt nikogo nie będzie zmuszał ani się prosił.

Nie oczekuję aby ktokolwiek mnie prosił abym zmienił decyzję.

A 13 się pokażesz na chechle ?

Co to Chechło i gdzie to jest ?

szczepanj23 napisał:

Co to Chechło i gdzie to jest ?

Chechło to takie jeziorko w śląskim:

https://maps.google.pl/maps?saddr=50.473184,18.913035&hl=pl&sll=50.464826,18.918886&sspn=0.04431,0.077162&mra=mift&mrsp=0&sz=14&t=m&z=14

Dokładnie to taki zalew u nas na Śląsku jeden z nielicznych zresztą.

http://muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/crazy-frog-popcorn,11841

a tak bedemy zadupczać na spotkanie
https://www.youtube.com/watch?v=E8UGuRhyvPE&feature=player_detailpage

to chyba z opredkościa ponad dzwiękowa

KrzysiekP napisał:

to chyba z opredkościa ponad dzwiękowa

jak na piździki to tak

mario siedzisz na gg?

Tylko Krzysiu nie przesadzaj z prędkością bo jak dobrze pamiętam masz silnik na dotarciu :))

Seba ja juz poskladany na dobre tylko go odbiore bo stoi u Ralfa jescze z poli wymiany oaska napedu i sprzegla na walcu. mam wyrobione i znow mi poszla zebatka posrednia przez to gówno. a pasek juz wczoraj zmieniony i lata jak dawniej. najchetniej to byl mechanikowi co u niego robilem feniksa wczesniej nakopal do d... za ten zle zalozony pasek bo wpieprzyl mnie w "ogromne" koszta przez to.

wierze ale ważne że wszystko już gra

ale jak mozna zalozyc pasek o wymiarze 788 do przekladnie 43cm skoro fabrycznie pasuje 729???? zalozyl co mu wpadlo do reki i tak hulal poki sie nie starł i rosciagnol a potem wsyztko padlo

u mnie silniczek tylko czeka na części od Rafała by poskładać do końca i mogę wciepywać do ramki ,- potem tylko lagi i fertik - no może poza małą przeróbką światełek - musza je przepiąć bezpośrednio na aku po przekręceniu stacyjki i włączeniu światełek

Ja dzisiaj zrobiłem moim 140 km obroty 5000/6000 prędkość 60 65 km/h
to docieranie mnie zabije :))

no fajnie........... a co z owiewkami??????