Spotkania, zloty -> w-wa -> centrum -> cargo mc świętokrzyska -> st. miasto

dziś tj. 22.09 jest "nieoficjalne" zakończenie sezonu na cargo...
inf. zaczerpniąta z najbardziej rozbudowanego forum dla skuterowców miloch.pl
star godz. 20 plac CARGO (Poleczki->Wirażowa)

a podał byś strone gdzie o cargo znalazłeś bo jakoś nie moge odszukać. możliwe że bede dziś na cargo o 20

jak masz forum na mielochu to ktoś założył post Zakończenie sezonu Cargo

taaaak. oczywiście nei doczytałem, to ma być 1 października ;> nie dziś, także sprostowanie tematu, sorry ;>

cześć,
sorry za brak aktywności, ale z poważnych niezależnych ode mnie przyczyn byłem niedostępny od tygodnia.
poza wycieczka do Izabelina padły jeszcze jakieś konkretne pomysły?
Coś w ten weekend?
Co do Izabelina to już będę pisał w tamtym wątku.
pzdr

clsamg63 robisz fajną reklamę na mielochu :) Ale jak czytałem posty tamtejszych użytkowników to większość to tylko na Cargo może przyjechać, dalej boją się dupę ruszyć... Bo im Izabelin nie po drodze. Tam nie zrobi jeden z drugim wheelie na stuningowanym aeroxie i nie zaszpanuje 1000 watowym audio pod kanapą ;)

wiem, wiem, dlatego juz prostuję inf. dotyczacą zlotu w Izabelinie
otworzyłem nowy post. powoli zaczynają się ludzie interesować. narazie spławilem 2 typów na roxach po 15 lat bo myśleli, ze to spotkanie stunterów :D

jak cos dam znać jak tam idą postepy...

poza tematem...
a raczej nawiązujac do tematu działu:

wybiera sie ktoś na cargo w niedziele po 20 ??? nawet tak pogadać o przyszłych dalszych wypadach? ew. po cargo gdzieś posiedzieć typu pod kolumną?

tak wiem ;) jestem uparty z tym cargo, ale żyje od czwartu do niedzieli przez to, że czesto trafia mi sie służbowe auto taty i wtedy żyję swoim światem;>

chociaż stunt'u nie ogarniam, podziwiam małolatów na kółku skuterem, ktorzy pokazują motocyklista że nie trzeba mieć 186 kucy midzy nogami i napisu cbr, gsxr, zx9, 1198 itp. :D... ale mnie to nie jara...

Piękna reklama :D

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=193619

dzięki, dzieki,
nudziło mi się, a do tego pochmurnie w-wawie, skuter stoi to coś trzeba było zrobić do wieczora ;>

za to walenie posta pod postem szczelą Ci warna pewnie :p

mam na nich wy..... grzecznie mówiąc.
tam nie ma z kim na powaznie pogadać, zawsze jak było jakieś spotkanie (jeśli wogóle) to byłem jak nie najstarszy, to prawie...

wchodze tam ew. po to aby poczytać o naprawach, zrób to sam itp.

a teraz koniec spamu tu ;>

clsamg63 napisał:

nawet coś takiego to dobra inicjatywa. ;>

popieram warto by cos takiego zorganizowac
poszukuję chętnych na tzw wspólne wycieczki skuterowe

adastra13 wbijaj do tematu "Grupa Mazowiecka - Nasze Wycieczki". :)

oki, już szukam

Witam wszystkich!Chciałbym z kimś pośmigać po Wawie,pojechać w jakieś fajne miejsca i zorganizować jakieś spotkanie skuterowe jeszcze w tym roku.Albo może ktoś z was coś klej to chętnie przyjadę.A co z grupą Mazowiecką?Organizujecie jeszcze jakiś zlot,czy wypad w tym roku za miasto?Jak ktoś ma jakieś poważne propozycje na pojeżdżenie w dwie czy więcej osób to niech po prostu do mnie zadzwoń to będziemy coś klecić panowie.788783627 dzwońcie przed 21 od 8.Jeżdzę Vitalką 3 miesięczną,seria na razie ale i tak po odblokowaniu 75 idzie mi.Więc jak ktoś chce ze mną pośmigać gdzieś razem w Wawie albo z 50kilosów za to niech dzwoń i pomyślimy.Pozdro wszystkim Piotr.

Witaj Robertonos , pośmigać zawsze mozna aby tylko aura dopisała. Ale myśle że lepiej gdzieś poza miasto.

narazie jest taka pogoda że síe nawet jeździć nie chce

dokładnie :( nawet na cargo chyba dziś nie jade.
albo autem, bo na skuter zimno, duża wilgoć i wogóle :(

Ja tam codziennie śmigam bez względu na pogodę :D