Spotkania, zloty -> w-wa -> centrum -> cargo mc świętokrzyska -> st. miasto

Tak wiem mam ogromną nadzieję, że będę tam z Wami.

Hugo jeszcze tylko trzeba pogodę zamówić ;)

jedziecie tam na wzgląd zainteresowaniem sprawami militarnymi i tego typu? sory za pytanie, ale mnie to wogóle nie kręci, co nie oznacza, że bym się nie przejechał ;>

to gdzie się jedzie ma znaczenie drugorzędne.
ważne żeby jechać skuterem w doborowym towarzystwie
przynajmniej jeśli o mnie chodzi

Jeśli o mnie chodzi to interesuje się wszystkim,mogę jechać nawet na łąkę i oglądać krowy :) Najważniejsze że skuterem. roomcajz dobrze napisał.

hehe, mi jakbajbardzije pasuje ;>

Witam wsztstkich na tej stronie jestem nowy i czy można sie pryłączyć w jakiś wypadach np: cargo . lub pojezidzić. posiadam ja motorower Benzer shaft 50. i z jakimi przewaznie jecidzicie prędkościami? pozdro

jasne, wypady są dla wszystkich, im nas więcej tym lepiej :) Prędkości zwykle oscylują między 50-60 km/h.

o to fajnie jak bede mógł z wami kiedyś pojezidzić, pytałem sie o prędkośc ponieważ ja tak przeważnie jeżdże 50-60km/h prędkość oszczędna. a ktos jedzie w czwartek 22.09 i w niedziele 25.09 na cargo?

A z kąd pochodzicie:
madi
clsamg63
HugoBoss
roomcajz
AnS
Kapuchon

mariusz145 napisał:

A z kąd pochodzicie:
madi

Zobacz na mój awatar ;) Wszyscy poza Kapuchonem są z okolic Warszawy.

a teraz bedzie sie szykował jakiś wypad?

tak >---->> http://www.skuterowo.com/forums/topic/spotkanie-1-pazdziernika-2011r-w-izabelinie-pod-warszawa#post-42775

ja jestem z Warszawy (Mokotów).
na cargo bardzo chetnie sie wybiorę...
tam można też cos ustalić zawsze ;>
także w czwartek możemy się ustawić

a co do Izabelina to obecność obowiązkowa z mojej str. ;>
Madi -> wstaw mi mapke dojazdu albo napisz o który chodzi bo w mazowieckim koło w-wy są dwa Izabeliny...

jeden nad Starymi Babicami, drugi jak sie jedzie na Nieporęt a jest jeszcze jakiś trzeci a na mapie oznaczone sa jako:
Izabelin
Izabelin B
Izabelin C

Dokładnie chodzi o ten Izabelin:

dzięki, dzięki ;>

mnie nie bedzie 1 pażdziernika w izabelinie bo nie intersuje sie zabardzo walkami bardziej czołgi w mniszewie lub studzianki pancerne i jeszcze skarżysko kamienna muzeum orła białego.

bez komentarza...
ja też się wogóle nie interesuje ale nie jedziemy po to żeby tylko to oglądać (tak to wygląda z mojej str.) a po to żeby sie razem przejechać... miejsce jest akurat ciekawe, moze się do tego przekonam i zainteresuje...
polecam.

w Studziankach stoi jeden czołg, ja i kilka osób na forum się zawiodło na Studziankach.

Do Izabelina jedziemy obejrzeć rekonstrukcję. Ostatnio byliśmy we Mszczonowie i nam (mi, Roomcajzowi, HugoBossowi i jego pannie) się to spodobało. Po rekonstrukcji pojedziemy na długą przejażdżkę. Jak pisał Clsamg63, chodzi o to, by się przejechać w towarzystwie.

Może przenieście rozmowy o Izabelinie do tamtego tematu,a nie trochę tu,trochę tam. Po drugie żaden z nas nie interesował się takimi rzeczami jak rekonstrukcje,a po obejrzeniu walk w Mszczonowie złapał bakcyla i w jakimś stopniu go to zainteresowało. Po trzecie robimy takie spotkanie w celu integracji braci skuterowej,a miejsce jest przypadkowe,akurat z jakimś wydarzeniem,no i tamte okolice są piękne i dobrze mi znane :)

P.S. W Studziankach nie ma nic ciekawego,w Mniszewie już byliśmy,zdjęcia można obejrzeć tu:

http://www.skuterowo.com/forums/topic/zdjecia-i-filmy-z-wypraw-skuterem/page/3