można też spotkać różne motocykle :) To co, forumowy zlot na Cargo w ten piątek o 18 ? :D
rozeznam grunt, wstępnie wydaje się osiągalne
to Roomcajz rozeznaj i robimy zlocik na Cargo :D popatrzymy na drifty, może któryś odważny użytkownik pokaże jakiś stunt ;)
Pracuję niedaleko Cargo. W piątek jak wracałem do domu około 24:00 słyszałem jak jakiś morderca katował swoje auto. Jeden wielki pisk zarzynanych opon i silnika. Nie jechałem tam bo mi nie po drodze i nie jestem miłośnikiem tego rodzaju sportów. A w piątek znowu pracuję, cały miesiąc druga zmiana.
@clsamg63
jakiś czas temu sam zakładałem podobny temat:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/fani-skuterkow-z-warszawy-i-okolic-weekendowe-ustawki-wymiana-doswiadczen-itp
też właśnie brakuje mi takich ustawek. na wycieczki po kraju niestety średnio u mnie z czasem, bo za tym czuję się za świeży na długie dystanse. ale po W-wie to jak najbardziej.
czyli jakiś konkrety termin grupowo zatwierdzamy? bo padło parę propozycji:
1. piątek 9.09.2011, godz. 18 Cargo
2. niedziela 11.09. tu proponuję godz np. 13.00 - od siebie proponuję mały parking parking przy Rondzie Zesłańców Syberyjskich (Al. Bohaterów Września, googlemaps: http://maps.google.com/maps?q=warszawa,+szujskiego&hl=pl&ll=52.215589,20.961166&spn=0.00127,0.002411&sll=37.0625,-95.677068&sspn=53.212719,79.013672&vpsrc=6&t=h&z=19)
co Wy na to?
Madi, w ten piątek jednak nie dam rady... sorry
Chetnie bym sie spotkal w NDZ o 13.
Piatek tez jest OK, ale jakos Cargo mnie nie ciagnie, ale mna sie nie przejmujcie, umawiajcie sie.
Moze gdzies nad Wisle by sie przejechac?
moglibyśmy się ustawić np na parkingu niedaleko grobu nieznanego żołnierza od strony krakowskiego przedmieścia??
witam, tak jak pisałem, byłem na wyjeździe, ale od dziś jestem chętny na wszelkie propozycje... dziś mamy poniedziałek, preferuję... wieczorem śmignać po wawie... a w czwartek cargo (po 21)
* co do wiezcoru, to oczywiście chodzi mi jakoś w tygodniu....
widzę, że coś się klaruje :)
Odnośnie niedzieli - złapmy się komu bliżej:
o godz. 13 na Ochocie, ten parking obok budowanego meczetu, a stamtąd na Starówkę - parking z pomnikiem Piłsudskiego, powiedzmy o 13.30.
po zbiórce mały rajd po mieście. pomyślcie nad fajnymi miejscówkami.
@clsamg63
wieczorem trochę polatać? czemu nie.
napisz po której strony miasta/dzielnicy się poruszasz.
na priv możemy się telefonami powymieniać - będzie prościej się zgrać już w dniu spotkania.
Mokotów ->Slużew
będzie ktoś w czwartek na cargo ?
można by było coś tam ogarnąć, zebrać się w pare os. poznać i wtedy będzie łatwiej coś organizować.
napiszcie gdzie jest te cargo bo ja ciemny trochę jestem :)
ooo dzięki już kumam. pracuje niedaleko bo mijam okecie codziennie :)
osobiście nie dam rady na Cargo wieczorem podjechać, ale bankowo optuję za niedzielą.
weekend ma być pogodowo ładny, więc przyjemnie by było pośmigać!
jutro tj. czwartek ma padać więc generalnie i oficjalnie nic się nie będzie działo i nikt nie przyjedzie skuterem (ja ew. samochodem wpadnę)
szkoda.....
w niedziele gdzie sie ustawiamy?? kolo grobu nieznanego zolnierza?? czy gdzies indziej??