No to chyba że tak, bo w tym stanie to nie budzi u mnie zaufania ten bws :573: .
Daniel - niby bo każdym wypadku/trzaśnięciu trzeba wymienić kask …
Tak piszą producenci kasków … bo naruszona jest konstrukcja/skorupa kasku
Gdybym ja po każdej glebie przy stuncie zmieniał kask to już pare bym ich miał :lol:
kask kupuje nowy to wiem ale co sadzicie o tym bosterku brac za ta kase??
myślę że nawet jak coś nie halo to części nie są drogie więc można brać
RudY napisał:
Tak piszą producenci kasków ... bo naruszona jest konstrukcja/skorupa kasku
Nie skorupa, tylko pianka amortyzacyjna! Skorupa może być w stanie idealnym, ale bez pianki nie ma kasku! poczytaj artykuł o kaskach na scigacz.pl, jak nie wierzysz ;)
Dywersant napisał:
jak nie wierzysz ;)
A czy napisałem, że nie wierzę ?!
Czytałem bardzo dawno o tym i właśnie bardzo możliwe, że się mylnąłem ...
jak podoba ci się ten MBK w sumie za tą kasę jest nawet nawet… zrobić tylko stelaż i stunt !! :mrgreen:
dokladnie adverion w nim tylko podloge z czasem wymieniłeś bo trochę peknieta i czacha porysowana i na trytytki u gory jest. Z tuningowych partsow ma: lampa tnt carbo, mostek+kiera tnt, leo tt, amor gazowy tyl, podwyzka potem się zrobie racinga albo sporta i styknie ;d
albo po prostu wywalić plastiki bo po co ? przynajmniej jak ktoś by w ciebie 2 raz przyłożył to plastiki nie popękają więc 1 problem z głowy :mrgreen:
bws tych plastikow naprawde duzo ma xD albo bwsa zostawie tak jak jest chyba ze się cos sypnie to naprawie a za reszte kupie 125’tke crossa juz na a1 będzie czekal ;d
hehe to ja bym już wolał od razu 125 … albo od razu 125/50 i latasz :mrgreen: i tą kaskę którą byś miał wydać na BWS to wydasz na dobry wydech do 125’ki do tego stelaż i dopiero można stuncić uff tylko pomyśl… ODJAZD !!!
Adverion napisał:
125/50 i latasz
No wiesz!
Daniel, to bierz bws'ka i śmigaj ;D
RudY, ja tak ogólnie powiedziałem, jakby ktoś nie wierzył, żeby nie spamować ;)
Bierz tego bapstera !
Plastiki tanio kupisz , ja kupiłem takiego 2007 rok bez palstikow i bez papiera silnik igła z polinim 50 alu jakas wysoko obrotówa ( nie wiem co to dokładnie było ) za 600 zł części do tego naprawde w chuj tanie i od groma tego
wiem a potem jak cala kase dostane to yamaha R125 albo varadeo
zdecydowanie r125 tego drugiego nie patrząc na wygląd
Ja dostane kase z jej ubezpiecznie, potem bolowe i rodzice zaloza sprawe cywilna o odszkodowanie od niej adwokat mowi ze na pewno dostane ale nie wie ile… Dzis ide do neurologa i zobaczymy ile kasy będzie jak do 10 tys to varadeo a jak więcej to r proste
a nawet jeśli kupiłbyś boostera to możesz przecież w silniku od speeda wymienić karter i swapa zrobić do bws-a
Cabretti, pierd.ole ten silnik pezotowski
Noo strasznie słabo podajne na tuning są … na nich to najlepiej na seryjnych jeździć tylko wariator wymienić i to wszystko…