Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

No to chyba że tak, bo w tym stanie to nie budzi u mnie zaufania ten bws :573: .

Daniel - niby bo każdym wypadku/trzaśnięciu trzeba wymienić kask …
Tak piszą producenci kasków … bo naruszona jest konstrukcja/skorupa kasku :expressionless:

Gdybym ja po każdej glebie przy stuncie zmieniał kask to już pare bym ich miał :lol:

kask kupuje nowy to wiem :slight_smile: ale co sadzicie o tym bosterku brac za ta kase??

myślę że nawet jak coś nie halo to części nie są drogie więc można brać :slight_smile:

RudY napisał:

Tak piszą producenci kasków ... bo naruszona jest konstrukcja/skorupa kasku

Nie skorupa, tylko pianka amortyzacyjna! Skorupa może być w stanie idealnym, ale bez pianki nie ma kasku! poczytaj artykuł o kaskach na scigacz.pl, jak nie wierzysz ;)

Dywersant napisał:

jak nie wierzysz ;)

A czy napisałem, że nie wierzę ?!

Czytałem bardzo dawno o tym i właśnie bardzo możliwe, że się mylnąłem ...

jak podoba ci się ten MBK w sumie za tą kasę jest nawet nawet… zrobić tylko stelaż i stunt !! :mrgreen:

dokladnie adverion :smiley: w nim tylko podloge z czasem wymieniłeś bo trochę peknieta i czacha porysowana i na trytytki u gory jest. Z tuningowych partsow ma: lampa tnt carbo, mostek+kiera tnt, leo tt, amor gazowy tyl, podwyzka :smiley: potem się zrobie racinga albo sporta i styknie ;d

albo po prostu wywalić plastiki bo po co ? :sunglasses: przynajmniej jak ktoś by w ciebie 2 raz przyłożył to plastiki nie popękają więc 1 problem z głowy :mrgreen:

bws tych plastikow naprawde duzo ma xD albo bwsa zostawie tak jak jest chyba ze się cos sypnie to naprawie a za reszte kupie 125’tke crossa juz na a1 będzie czekal ;d

hehe to ja bym już wolał od razu 125 … :stuck_out_tongue: albo od razu 125/50 i latasz :mrgreen: i tą kaskę którą byś miał wydać na BWS to wydasz na dobry wydech do 125’ki do tego stelaż i dopiero można stuncić uff :stuck_out_tongue: tylko pomyśl… ODJAZD !!! :stuck_out_tongue:

Adverion napisał:

125/50 i latasz

No wiesz!

Daniel, to bierz bws'ka i śmigaj ;D

RudY, ja tak ogólnie powiedziałem, jakby ktoś nie wierzył, żeby nie spamować ;)

Bierz tego bapstera !

Plastiki tanio kupisz , ja kupiłem takiego 2007 rok bez palstikow i bez papiera silnik igła z polinim 50 alu jakas wysoko obrotówa ( nie wiem co to dokładnie było ) za 600 zł :slight_smile: części do tego naprawde w chuj tanie i od groma tego :wink:

wiem a potem jak cala kase dostane to yamaha R125 albo varadeo

zdecydowanie r125 tego drugiego nie :stuck_out_tongue: patrząc na wygląd :sunglasses:

Ja dostane kase z jej ubezpiecznie, potem bolowe i rodzice zaloza sprawe cywilna o odszkodowanie od niej adwokat mowi ze na pewno dostane ale nie wie ile… Dzis ide do neurologa i zobaczymy ile kasy będzie jak do 10 tys to varadeo a jak więcej to r proste

a nawet jeśli kupiłbyś boostera to możesz przecież w silniku od speeda wymienić karter i swapa zrobić do bws-a

Cabretti, pierd.ole ten silnik pezotowski :smiley:

Noo strasznie słabo podajne na tuning są … na nich to najlepiej na seryjnych jeździć tylko wariator wymienić i to wszystko…