Nie no szczere kondolencje dla motorka… Kawal dobrej roboty i dobrego sprzetu a teraz chj psu w dup… Aż się plakac chce ; /// Wracaj do zdrowka z tym kregoslupem i wgl ; ]
boosteraż skuter? omg ja bym nigdy już skutera nie kupił -.-Danielson napisał:
bosterka
No i Danielson o to chodzi ja tez bede kupywal boostera
Stunt boster w kwietniu i tak 125 ;d
SiWy napisał:
No i Danielson o to chodzi ja tez bede kupywal boostera :P
i ja też się przymierzam :D
Ja możliwe że też bo starzy nie chca dołozyć kasy do 125/50 a do tej kwoty co ja mam nic nie znajde czyli do urodzin ( kwietnia ) się też na pizdziku pomęcze
No szkoda speeda i pracy włożonej w niego. Robić się go już zupełnie nie opłaca. Za części wielkich pieniędzy też nie dostaniesz bo z tego co widzę mało co się nadaje pod sprzedaż. Jestem ciekaw ile dostaniesz z ubezpieczalni. Jeżeli podkreślisz ze skuter nadaje się do kasacji ,np krzywa rama" to powinieneś dostać nie małe pieniądze.
gumis-adam, nadaje się do kasacji ;d mocowanie silnika jest wyrwane z ramy rama krzywa w chuuuj ;D Czesci sa na sprzedac bo silnik caly tylko duzy karter polamany za silnikowe i takie tam z 1000+ dostane
Więcej niż 1000 spokojowo!
Wydech masz nówke , cylinder też mało uzywany i wario pasek sprzegło jakieś tam pierdulinki typu kierownica siedzenie bak amortyzator możesz nawet 2000 wyciągnąć tylko kombinuj dobrze ;)) no i seryjne częsci
A i wiem czemu on taki uśmiećhniety bo wyjebał na banie i coś mu się poprzewracało
Szkoda sprzęta ;( Nie baw się juz w piździki, bierz cos większego I tak teraz nie będziesz jeździł(zima idzie), więc ciułaj na coś większego.
END OF STORY(not happy) :evil:
ale ja potrzebuje cos do dojazdow do szkoly a w zim tez jezdze ;d
To bierz sendę SM 50 też postuncisz ! Albo jakieś 125/50 ! Weź już nie chodzi nawet o piździki tylko o automat… Takie moje zdanie.
ale za speeda kolo 2 tys dostane a sendy za te kase neie dostane
Dostaniesz przecież kasę za speeda i jeszcze za swoje zdrowie Jak dobrze pozmyślasz i ponarzekasz że Cię boli wciąż gdzieś to nawet więcej ^^ Kombinuj
[ Dodano: 11-10-2009, 17:59 ]
Apropo uderzyłeś też głową ? Jak tak to daj foto kasku xD
Ps.
[*]
O właśnie, pokaż kask.
Ale ja cię Danielson, podziwiam, taka tragedia a ten w takim humorze :roll:
Pozytywny z niego typ ^^ Z dojazdem do szkoły masz jak ja To chyba jesteś skazany na szybki zakup jakiegoś skuterka, chociaż teraz ceny motocykli spadają…
http://moto.allegro.pl/item764814358_mbk_booster_yamaha_bws_2006r.html to wyczailem brac??? z 3m spadlem na banie ale kask caly 3 ryski ma xD
Szczerze? Nie chce być pesymistą, ale tym długo się chyba nie nacieszysz. Niezbyt ładnie utrzymany, sądzę, że silnik też nie rewelacja. Ja bym na twoim miejscu poczekał aż co ubezpieczenie dadzą i kupił coś droższego. Sam się naciąłem na SR`kę za 3k w “stanie idealnym” i teraz żałuję, kupiłem w czerwcu i już chyba z 2000 na nią wydałem…
Do tego silnik można kupić za 500 zł w stanie idelanym więc myśle że się opłaca