Śląska Grupa Mototowerowa co z majówką ?

Z tego co widzę to będziecie wcześnie, a ja z zagrychą później:) Dacie radę?;)

ja juz /naszykowany/. iglo w doma na chorzowie tak samo jak i ciuchy

ja jeszcze mam czas , jak uda mi się kupić patron gazowy to kuchenkę i jakiś czajnik wezmę - bynajmniej kawki rano bedzie można się napić :-))

w tesco sa cale komplety

właśnie mam zamiar wybrać się do Tesco

Ja tylko w kwesti formalnej odnosnie ssake czyli marka i ilosc jednaka, czy kto woli to tak tylko

W tej dziedzinie panuje pluralizm. Kto co chce...

R2_D2 napisał:

W tej dziedzinie panuje pluralizm. Kto co chce...

zgadzam się w 100% kto co woli a przy okazji i od innych można skosztować :-))

Mario1, byłeś w tesco? I co ciekawego tam zobaczyłeś w sensie sprzętu turystycznego.

jeszcze nie dotarłem - ja głównie tylko gaz potrzebuję do kuchenki i może jakieś oświetlenie na wieczór

pogoda nas nie będzie rozpieszczać

http://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-Plawniowice,cId,26209

jak będzie lało to ja odpadam, żadna przyjemność moknąć lub kisić się w namiocie.

coś niby ma spaść - jakieś parę kropel i to ok 6 rano , potem dopiero w nocy , ale jak wiadomo pogoda zmienną jest i możemy mieć fajną pogodę , na Cz-wę jak jechaliśmy też było zimno a potem cieplutko .

dokładnie Mario. i co byles w tym tesco?

a wiesz że jeszcze nie , moja latała po sklepach za kiełbaską i na targu kupiła , potem do teściowej wpadła no i dupa - dopiero zajechała , zrobi obiadek i polecimy do Tesco bo też coś chciała , moje navi posłuży mi jako MP3 , muszę jeszcze jakiś film tam załadować by se coś do snu puścić :-))

no niezle

Mario to o której spotykamy sie na stacji , 7:30 ? :D

powinno wystarczyć 7.30 , na Bytom szybko zalecimy a potem już na spoko ok 40 min. do Wieszowej.

No to spoko :D ja tam bd juz czekać od 7:20 wiec luzik ;p

jak 20 po to równie dobrze możesz zajechać koło mnie - bo jak nie dam rady się zapakować to ci coś dociepnę :-))