Śląska Grupa Mototowerowa co z majówką ?

Spoko to jo tam podjada pod balkon do ciebie z rana ;p

ino jo sam nie wiem jak sie zapakuja ;p , wszystko do plecaka musza schować

A za chwila jada szukac jakies maszkety :D

kur...kur...kur...a byłem w Tesco , OBI , NOMI i gówno brak takich patronów , teraz moja pojechała do Oszołoma i Castoramy - jak nie będzie to dupa nie będzie kawusi

33 hamburgery kupione (kotlety), metr kiełbasy i 0,7 l. :)

Panowie podsumójmy ile mammy miejsc w namiotach, zeby wiedziec czy cos mamy jeszcze organizowac

Ja tam będę miał dwójkę ze sobą co by mi spać pod chmurką nie przyszło jak by co więc jedno wolne będzie dla zmęczonego hucznym balowaniem;P

Sianola...... jak co to się chcę załapać na miejscówkę.

ok spoko

a ktoś przygarnie kropka?

jak co to może wychaczę 4-ke ale jutro będę wiedział

nie jeden kropek wlezie ale jak mówię jutro będę wiedział czy 2 czy 4osobowy

a jak pozostali dysponują z miejscem do spania?

u mnie jak zwykle dupa , właśnie okazało się że Daniel nie jedzie i dupa z namiotów - na razie jeszcze go namawiam i żeby synka brał by go w rejsy przyuczyć - jutro da jeszcze znać czy pojada , ale perspektywa źle wygląda bo w czwartek ma być pogoda a w piątek deszcze więc jak tu składać namioty ( zaczną gnić ) już sam nie wiem co robić

Mario1 co robić????
Napić się, reszta problemów sama się rozwiąże.

właśnie taki mam zamiar , co będzie to berdzie - najwyżej wrócę wieczorem do domciu , a teraz gorsze sprawki , piździk w 2 osoby nie umiał uciągnąć więc jutro czeka mnie podnoszenie mocy rozpędowej tz. regulacja i zmiana rolek na lżejsze jak i zmniejszenie dyszy z 90 na 83 - czyli powrót .

No to lipa jak nie bd namiotow :-( a ja sie wlasnie spakowalem :-(
Mario dawaj marudz mu zeby jechal :-D bo przyjada o 3 nad ranem i dom mu odcinka pod oknem :-P
Ja bd u ciebie pod domem o 7,10-15

http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo&lc=2aBDi82j0g4iCZ_DqT5KxdYQQbXdVcKBEzDwi-XF5GI

Dziadek100 napisał:

Może wyskoczymy miedzy pierwszym a trzecim maja (zależy jak komu pasuje)do Chudowa na małego grilla ?.Chudów to tylko propozycja,może ma ktoś inny pomysł to zapodawać :).

No właśnie.... co z inicjatorem pomysłu

OstRy napisał:

No to lipa jak nie bd namiotow :-( a ja sie wlasnie spakowalem :-(
Mario dawaj marudz mu zeby jechal :-D bo przyjada o 3 nad ranem i dom mu odcinka pod oknem :-P
Ja bd u ciebie pod domem o 7,10-15

jeszcze będę mu dziurę w dupie wiercił , być może jak pojedzie to synka na pro50 weźmie i szfagra ( gliniarza ) na krosie - zobaczymy co jutro z tego wyjdzie

Hmmm gliniarza powiadasz , to bedemy mieli eskorta xd bd mozna legalnie przycisnac xd :-D:-D

OstRy napisał:

Hmmm gliniarza powiadasz , to bedemy mieli eskorta xd bd mozna legalnie przycisnac xd :-D:-D

OstRy Ty to przyciśniesz my co niektórzy na odkurzaczach to racze w porywach 70 km przy dobrym wietrze;p