e ludki ale na Dzierżnie jest pole namiotowe w tej pandzie - co wy na to - i wszyscy razem :-))
tez dobra mysl. ale tzrebva juz sie okreslic bo miejsca beda jescze tylko chwilke w tych domkach a potem to tylko chmurka
dlatego pisałem by się dokładnie określić kto jedzie
ja jade /nawet pod chmurke/
Ja jade ino pod chmurke bo jeszcze wyplaty nii ma :-P
to mamy
Krzyś
Dzokej + ślubna
Mario + ślubna
R2_D2
WODZU
Daniel
Cefa
OstRy
Benek
tombitt
to już 11 a jeszcze dojdzie bo na pewno kogoś pominołem , więc chyba załatwimy plac na namioty .
Kto jeszcze jedzie?
Mario1 napisał:
to mamy
Krzyś
Dzokej + ślubna
Mario + ślubna
R2_D2
WODZU
Daniel
Cefa
OstRy
Benek
tombitt
to już 11 a jeszcze dojdzie bo na pewno kogoś pominołem , więc chyba załatwimy plac na namioty .
sorry 12
tomek dzwon o miejsce namiotowe
miejsce na polu na pewno będzie jak wpadniemy ale lepiej gościa uprzedzić że część będzie ok 9/10 rano. - no chyba że łąkę ma jeszcze zawartą .
Rozmawiałem z gościem i nie ma problemu z polem namiotowym. Tak więc mamy wstępną rezerwację bez zaliczki:))
więc ok namioty - i choćby lało i srało to jadymy
dokladnie. ja mam dwojke iglo.
ja nie mam wcale ale Damian ma 2 więc mi 2 osob. pożycza a sam w 4 osob. więc jeszcze ktoś się załapie.
no to jeszcze ja namiot a plus Sami
trasa na Dzierżno
punkt A godz. 8.00 start z Bytomia
na Wieszowie doskakuje - zapomniałem kto :-))
punkt B pyszne świeżo wędzone kiełbaski - o ile już będą wędzić
punkt C miejsce dla CEFY by dołączył - przed 9.00
punkt D już na miejscu :-))
http://goo.gl/maps/VcOad
do Bytomia to już wiadomo jak będziemy dojeżdżać - tak jak ostatnio na T.G.
To za wcześnie na wędzone kiełbaski. Ja tam często kupuję wędzone golonka i żeberka - pychota. Wędzarnia jest zajebista - tak samo jak ceny :-) Podobna jest na 78 na drodze Gliwice T. Góry - przed T. Górami...
jeden h... z cenami za to smak ? hmmmm , ale może już będzie otwarte i będzie szło świeże kupić - własny wyrób to nie to co chemia w sklepie.
ja juz w nawi swoj azapuscilem cel z danych geo i trasa wyznaczona. w trase do was udeże po godz 16 razem tombittem chyb, ze ja zjade do zyżur w pizzerii na wożenie to tombitt do jezdza sam, ale to juz bede wiedzial dopiero w dniu wypadu
ja znam te okolice bo w Paczynie mam posiadłość więc navi nie potrzebuję - ale na wszelkie W wezmę .