to mamy 2 pizzerów - ja osobiście lubię i czasami sam robię , bierzesz swoją ślubną - moja będzie , co do kiełbach to mnie już obrzydły carefurowskie - czas na Podwawelską i białą surową + ewentualnie krupnioki z rusztu z cebulką - mmmm pychotki.
Krupnioki z rusztu mmmm chlopie ales mi smaka zrobil , a woesz ze jak ostatnio robilismy grila to ich szukolech ale wszystkie wyprzedali :-(
bo tanie i dobre , teraz będzie trza się zaopatrzyć przed wyjazdem by potem nie szukać.
a ja mam sklep JANO pod nosem :)
Właśnie chcę zabrać swoją i to też jest powód mojego poślizgu wiesz ja wracam z delegacji na weekend i zamiast jej czas poświęcić to jestem z kolegami muszę ją zabrać teraz z e sobą.
A taka sugestia tylko, umawiamy się na 2 maja to jest normalny dzień i niektórzy pracują a jak by przesunąć o jeden dzień wszyscy mamy wolne bo jest święto i cały dzień mile możemy spędzić czas jak pojedziemy z rana to nawet jakiś browarek można machnąć (do wieczora wyparuje) kobiety będą to się konkretnego grilla walnie nie tylko z kiełbasy ale jakiegoś pierzaka , szaszłyki i tym podobne. Tak jak pisałem z początku to jest tylko sugestia co wy na to?
Seba zostanmy przy tym 2-gim. nawet gdybysmy mieli siedziec do poznego wieczora to i tak bedzie warto. ja do 16 mam dyzur na telefon /woze pizze a nie robie/ wiec jak nie zadzwonia to w ciagu godziny jestem na miejscu jak dobrze pojdzie. a jak z noclegiem wygląda sprawa? bo jak na razie nic nie slychac? jedziemy pod namioty?
Jakiś czas mnie nie było - sprawy rodzinne.Z uwagą przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i nadal nie wiem gdzie się zbieramy i o której godzinie.Nie ma problemu jesli każdy we własnym zakresie ma się zjawić nad tym jeziorem,prosił bym jednak jakieś konkretne miejsce aby nie błądzić.Umówmy się tak że jedziemy na dwa dni - czyli 2-go maja a wracamy 3-go maja - dla tych co chcą spożywać sake i tym podobne.Jeśli ktoś nie może z przyczyn obiektywnych przybyć 2-go to przybywa 3-go i robi strudzonym po nocnej imprezie śniadanie do łóżka :-).Panowie prosze o konkrety - o której i w którym miejscu ???.
dziadek rozbawiles mnie
KrzysiekP napisał:
dziadek rozbawiles mnie
Krzysiek co Cię tak rozbawiło ?.
Panowie, jaka jest inna opcja (oprócz tej już podanej) wynajęcia domku? Po zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że na namiot może być jeszcze za zimno.
A tak na marginesie :
http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1832881,wypadek-w-katowickim-word-podczas-egzaminu-na-motocyklu,id,t.html
Ja też proszę o konkrety gdzie nad jeziorem i o której
Ktoś podał info o cenniku domków na 2/3 maj. Jaka jest cena wynajęcia i czy jeszcze można go wynająć? Czy się tym zajmie?
p.s.
totalnie niedograne spoty sa najlepsze :)
na czechowicach kolo gliwic benek pisal ze ma znizki na 5-cio osobowe domki-domek z kolka wedkarskiego wiec musimy czekac na jego odpowiedz czy sa jeszcze dostepne itp
pozdro
wczoraj wysłałem zapytanie odnośnie tych domków w Pławniowicach i czekam na odpowiedź , uważam że jak by nie było to warto brać namioty bo nie wiadomo czy wypalą te chałupy
To trzeba poczekać na odpowiedź i oby nie nadeszła za miesiąc......... hehe
nigdy nie wiadomo co i jak więc proponuję wziąść namioty jak by nie wypaliło , a może też być taka sytuacja że na miejscu coś się załatwi , co do godz. i miejsca spotkania to wydaje mi się że Chorzów spotyka się tam gdzie ostatnio i lecimy na Bytom pod urząd miasta po resztę grupy i wio na Pławniowice , godz. to 8.00 na Bytomiu , Chorzów 7.30 ,
a reszta dojężdża na miejsce ( ci co później ) , na miejscu podam współrzędna GPS-a tak by nie błądzić
Na Czechowicach, te domki są już w tym terminie dawno zarezerwowane. 1-go maja zaczyna się sezon na szczupaka, więc już dawno wędkarze te domki zarezerwowali - wiadomo, kilka dni wolnych, rozpoczęcie sezonu - takie terminy są atrakcyjne i trudno o wolne miejsce... Ja jedynie informacyjnie podałem możliwość kiedyś w przyszłości skorzystania z takiej możliwości...
Teraz jak patrzę na prognozy pogody, to nieco jestem nimi zmartwiony. Nie mniej jednak ja się do Waszej grupy przyłącze. Mi pasuje Wieszowa - stacja Orlena przy rondzie.
dostałem odp. / brak wolnych domków :-(( pozostają namioty i chmurka
Mam tylko nadzieję, że tym razem kolumna pojazdów będzie jechała przepisowo.... :-) Nie tak jak do Częstochowy...