Śląska Grupa Mototowerowa co z majówką ?

o 20 tak samo smakuje :-))

no ino musze jeszcze do domciu wrocic baną :-P a co powiesz na jutrzejsze popoludnie ? :-D

bo ja wiem czy dożyje ? zawsze to jakaś opcja.

OstRy ty się męcz a ja już zasysam Żuberka - mmmmmmmm Pycha , i takie zimne :-))

Może nie na temat ale ciekawe :

http://www.youtube.com/watch?v=Q9zODbPmYQE&feature=player_embedded

osłona przeciwdeszczowa :-))

z wiatrem szybciej :)

Mario dzieki wiesz... zrobiles.mi smaka xd
nie wytrzymalem i 2 tyskie po drodze do domciu se kupilem :-D

Panowie 2.05 tuż tuż ,- trza jakieś postanowienia zrobić , np. kto jedzie , gdzie się spotykamy i czy zostajemy na noc .

Ja od 1do 5 mam wolne ( najprawdopodobniej dzisi sie dowiem dokladnie ):-D

ja dobije do was juz na miejsce bo w pizzerii mam duzyr na telefon do 16. a w piatek juz od 12:00 bede wozil pizze do 23:30 i tak samo w sobote.

Podejrzewam że ja też zjawie się na miejscu mam troszkę pracy 2-go więc raczej będę po południu. Więc muszę wiedzieć dokładnie gdzie będziecie :)

Krzychu to jak będziesz jechał to zawsze możesz zabrać ze sobą jakieś pizze dla grupki a w zamian poczęstujemy cię kiełbachą i może jakąś rybką - o ile ktoś coś złowi :-))

do wieczora okaże się że nikt nie pojedzie

mario nie mów tak. kazdy ma jakies obowiazki a ja dorabima w pizerii i jak tylko sie daje to gospodaruje czasem tak by miec czas dla kazdego po trochu. tak jest i teraz w majowy weekend jakby wam zimna pizza nie przeszkadzala to moze by cos ogarnac

co ty się zaraz denerwujesz ? spoko wiadomo że każdy ma jakieś obowiązki , wydaje mi się że nikt nie będzie narzekał na zimną pizze - no akurat moja to lubi zimną :-)) ,

Mario1
Edit
do wieczora okaże się że nikt nie pojedzie .

ten tekst padł po wypowiedzi dzokeja ,- ale myślę że i tak będzie super / my się rozbiwakujemy a wy dojedziecie :-))

OstRy to co wpadasz dziś - koło mnie dziś za uwarzyłem 2 knajpki z paryzolami

No wbijom wbijom :-D ino podej mi swoj tel , to po robocie ino zjem obiad i wbijam :-D

OstRy napisał:

No wbijom wbijom :-D ino podej mi swoj tel , to po robocie ino zjem obiad i wbijam :-D

poszoł priw

Ja będę mario1 postaram się być z samego początku ale istnieje taka ewentualność że może będę musiał dojechać do was. Ryb co prawda nie jem ale kiełbaski się przywiezie :) Co do pizzy to moja robi w pizzerii i mam jej już po dziurki w nosie :)