Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Hopcy dałem ciała w szatni zostawiłem nośnik z tym pismem rano wam prześle na e-maila

dzokej napisał:

Bestia wziął sobie do serca sobotniego grilla zamawia kiełbasy napoje krupnioki itp. kawa herbata no co będę gadał więcej :) ślinka cieknie hehe

to co mamy nic nie brać ? zawsze cosik się brało - no i zostawało - a teraz co ?
a z Grażynką się dogadałeś - jedzie ? albo to był tylko jedno-razowy wpis ?

Kur.. jeszcze trocha i na grila bd z buta szedl xd moto jeszcze nie ruszyli... ma być na jutro gotowe bo mnie rozniesie xD

OstRy napisał:

Kur.. jeszcze trocha i na grila bd z buta szedl xd moto jeszcze nie ruszyli... ma być na jutro gotowe bo mnie rozniesie xD

jak co to jo cie zabiora , a tak ogólnie to co się stało z maszynką ze na warsztat trafiła ?

Spoko mam nadzieje ze jutro bd ,mam delikatnie skrecone lagi na dolnej półce i jak patrze.na kiere to mnie to wkur... xd Jest to doslownie centymetr ale moto musi byc na cycus glancus zrobione :-P
Poluzuja zawieszenie wyrownaja skreca i koniec , ale.maja taki zapierdol ze moto czeka w kolejce :-P

Każdy niech coś zabierze zawsze się przyda będziemy jeść aż pękniemy :)
Grażynka pisała że teraz nie da rady bo tam jakieś obowiązki itp.
Ostry w razie czego mam jeszcze rower w zapasie POŻYCZĘ CI :)))HA HA HA

Wysłałem już wam ten list na e-maile
Mario oraz inni co nie przesłali mi swoich e-maili czekam chcę wam coś przesłać

poszło

Emil poszedł na priva. :)

Ja też dostałem:)

Wiadomość od GRAŻYNKI

witam ponownie … poukladam sobie w pracy jezeli mi sie uda ..to postaram sie wpadnac pod Urzad chociazby tylko zeby sie przywitac ..moze jakies kolezanki tez zaprosicie ..chetnie was poznam .. pozdrawiam

więc która Pani jedzie z nami?
Wiem że będzie moja siora i kobieta od Pawła na 100%

A może pojedzie z nami na przełęcz Salmopol?..

Ma prace i nie urwie się chce nas najpierw poznać

Jasne, zapytałem profilaktycznie,
Pozdrawiam,

Ale jak się przekona do nas to będzie śmigać razem z nami :)

no i moja będzie - o ile na sobotę do pracy się nie wybierze.

No i gitara Mario widza że jest coraz więcej chętnych

dobrze by było jakby WODZU , Dziadek i R2_D2 przełożyli wycieczkę na przełęcz - wtedy coś bym kombinował by też jechać - a kto wie czy nawet więcej by nas nie było , terozki w radiu gadali że w górach w nocy przymrozki się szykują więc dupki im tyciu przemarzną jak zostaną na noc :-))

Powiem ci że w przyszłą sobotę to i ja bym jechał z moją bo ma dwa dni urlopu i ja też na ale postawili już datę i ja nie będę ingerował w to
Ale jak by przesunęli o tydzień to ja bym leciał i na pewno Paweł może i Krzysiek wtedy by poleciał. Może im podsunąć taki pomysł?

a co to - likwidują góry ? jeszcze zdążymy zrobić wypad - nie wszystko na raz , mamy jeszcze co najmniej 4 miechy na wędrówki więc spróbujemy ogarnąć wyjazd w innym terminie tak by większości pasowało.