Mario masz racje popieram
Mario1 napisał:
dobrze by było jakby WODZU , Dziadek i R2_D2 przełożyli wycieczkę na przełęcz - wtedy coś bym kombinował by też jechać - a kto wie czy nawet więcej by nas nie było , terozki w radiu gadali że w górach w nocy przymrozki się szykują więc dupki im tyciu przemarzną jak zostaną na noc :-))
Problem polega na tym, że nie mam wolnych weekendów. Jedyny termin jaki mam to ten właśnie, następny gdzieś w lipcu dopiero.
Ale spoko, jak będzie teka pogoda do dupy to nie pojedziemy, może wypad do Ojcowa? Zobaczymy....
R2_D2 napisał:
Mario1 napisał:
dobrze by było jakby WODZU , Dziadek i R2_D2 przełożyli wycieczkę na przełęcz - wtedy coś bym kombinował by też jechać - a kto wie czy nawet więcej by nas nie było , terozki w radiu gadali że w górach w nocy przymrozki się szykują więc dupki im tyciu przemarzną jak zostaną na noc :-))Problem polega na tym, że nie mam wolnych weekendów. Jedyny termin jaki mam to ten właśnie, następny gdzieś w lipcu dopiero.
Ale spoko, jak będzie teka pogoda do dupy to nie pojedziemy, może wypad do Ojcowa? Zobaczymy....
Popieram. Jak do dupy będzie pogoda to nie pojedziemy. Jak ma być zimno to mam to gdzieś :) Nawet Ojców... Ale grill ok :)
No i gitara bo jak się Pan WODZU wqr... z zimna to wiadomo co:)
sinaloa napisał:
No i gitara bo jak się Pan WODZU wqr... z zimna to wiadomo co:)
Poćwiczyłem trochę i teraz to nawet mokra kartka z bloku technicznego mi nie straszna :) Ale ćwiczę dalej - moje marzenie - mokry karton :)
R2_D2 napisał:
Mario1 napisał:
dobrze by było jakby WODZU , Dziadek i R2_D2 przełożyli wycieczkę na przełęcz - wtedy coś bym kombinował by też jechać - a kto wie czy nawet więcej by nas nie było , terozki w radiu gadali że w górach w nocy przymrozki się szykują więc dupki im tyciu przemarzną jak zostaną na noc :-))Problem polega na tym, że nie mam wolnych weekendów. Jedyny termin jaki mam to ten właśnie, następny gdzieś w lipcu dopiero.
no i o to biega , nikt nie mówi że to ma być już - ważne by w trakcie sezonu zrobić ten wypad całą grupą ,- i na to właśnie mamy czas by to zorganizować aby cała grupa poleciała i bawiła się zajebiściacko - aha no i pogoda w lipcu jest lepsza i cieplejsza na nocleg.
Mario1,
zgadza się, hehe
a teraz z innej mańki : oleum 10w40 muszę zakupić, zna kto jaki sklep olejowy>?
giełda :-))
a teraz ja coś zaproponuję co moja ślubna znalazła - jest to warte uwagi - tylko rozczytajcie się w stronce
http://www.industriada.pl/
Oooo i to jest dobra odpowiedź. W niedzielę wyjazd na giełdę do Mysłowic - jak nie pojadę w góry. Dzx
R2_D2 napisał:
Mario1,
zgadza się, hehe
a teraz z innej mańki : oleum 10w40 muszę zakupić, zna kto jaki sklep olejowy>?
w każdym sklepie motoryzacyjnym znajdziesz semi-syntetyk , na tankszteli też - marka nie ma znaczenia = semi to semi
R2_D2 Ja do tego silnika leje 15W40!
A Wodzu pamiętaj że trening czyni mistrza :))
wiem, że na tankszteli kupie , ale cena też będzie odpowiednio wyższa,
Dzokej, od początku był takim zalany i na razie nie chcę zmieniać.
Wiadomo ja kupowałem we wtorek litr do swojego i był w tej samej cenie co 10w40 26zl za litr
Chłopaki a jak tam z naszym wypadem w lipcu bo coś cicho się zrobiło
to przepłacałeś dzokej , ja kupowałem na giełdzie Mobil 1 z beczki - semi i za litr zapłaciłem 14 zeta ,- mieli już rozlane w 4 l. bańkach , niestety już wyczerpałem i znow muszę na giełdę walić po kolejną czwórkę.
dzokej napisał:
Chłopaki a jak tam z naszym wypadem w lipcu bo coś cicho się zrobiło
powoli z tym lipcem , najpierw mamy czerwiec i to jego musimy obstawić :-))
Ale ja kupowałem na gwałt bo zauważyłem że mam mało i nie chciałem ryzykować podjechałem na pierwszą lepszą tanksztele i kupiłem
no to spoko , czytał już ktoś to http://www.industriada.pl/ wycieczka i darmowy wstęp do tyskiego w czerwcu ,- i nie tylko.
Zaraz sie zapoznam z linkiem