ja spoko juz znalazłem trafie bez klopotu. o ktorej na miejscu u Bestii?
Tak o 17:00 żeby już wszyscy byli tak będzie najlepiej
wszyscy pozałatwiają swoje sprawy i potem na kiełbachę
racja. do zobaczenia u bestii
Do zobaczenia. A co nasza koleżanka się nie odzywa?
GRAŻYNKOOOOOOOO :) jesteś tam?
Dzokej ja poważnie się zabieram do wyjazdu nad morze do Świnoujścia w ostatni weekend czerwca:) 635km. I myślę że pojadę w tej nowej kamizelce:)) W końcu reklama i promocja Naszej Grupy musi być w całej Polsce wzdłuż i wszerz
Jestem panowie :-D , cebra powinna jutro juz byc wiec luz , na salmopol nie pojade bo paliwa brak ale na wuszt zawsze wpadne :-D
A przy okazji , kolega skuta opchnal , wlasnie wrocilem z Rybnika jego nowym nabytkiem Aprilia rs 72/50 , Maly potworek , przy przelozeniach na moc to cisnie 105 xddd
zastanawiam się kiedy te kiełbachy wyjdą nam dupą , zazwyczaj co tydzień grill i kiełbacha - pod koniec sezonu już nie będziemy mogli nawet spojrzeć na wuszt :-)) ,
u mnie się trochę pierdzieli co do wyjazdu a i pogody ma nie być - więc chyba pozostaje mi standartowy grill :-)) ,
może spotkanie w Bytomiu pod urzędem miasta i całą ekipą wjechać do Besti - co wy na to ?
dzokej może dla odmiany zabierzesz w końcu swoją panią - była by twoja , moja , może Grażyna i jeszcze jakieś panie :-))
Co do wusztu jak nam zacznie wychodzić bokiem to przejdziemy na szaszłyki :)
Niestety moja ma taką robotę że robi od 16:00 do 24:00 i w domu jest około 02:00 więc musiała by być święto żeby dostała weekend wolny, ale spoko moja 23-letnia siostra przyjedzie :) będzie kobieta od Bestii i Namawiam jeszcze Grażynę aby przyjechała. Jest to dorosła kobieta tak że nie potrzebuje zgody rodziców.
Co do urzędu miasta to jak najbardziej zbierzmy się wszyscy i podjedziemy do Pawła razem więc która 16:30 pod urzędem pasuje: akurat podjedziemy i o 17:00 zaczniemy balować.
Tommbit wpadaj na grilla w sobotę i od razu dostaniesz kamizelkę.
To Ostry widzimy się na następnym wielkim żarciu ?:))
No jasne Seba :-D Dobry grill nie jest zly :-P
Tak trzymać ostry trzeba sobie nadrobić zimowe głodowanie :)
Oj tam od zimy mielismy juz kilka wyżerek :) Ino na ostatniej mnie.nie.bylo ;/
No mnie też nie było na ostatniej ale teraz sobie odbijemy :)
Do wszystkich znających temat KAMIZELKI JUŻ DOSZŁY kto będzie w sobotę u Bestii to zaraz sobie odbierze.
I jak wyglądają? ;)
R2_D2 napisał:
I jak wyglądają? ;)
będziesz miał to zobaczysz :-))
mała i tania ciekawostka
http://allegro.pl/oxford-tempomat-motocyklowy-uniwersalny-gazu-i3233828588.html
Jeszcze ich nie widziałem tylko moja mi mówiła że są ksywki z przodu pod sercem ( z lewej strony ) a z tyłu dopisane Śląska mówiła że są ładniejsze.
Panowie jeszcze jedno podajcie mi swoje e-maile to wam prześle list jaki wysłałem w imieniu nas wszystkich do świata motocykli.
E-maile przesyłajcie mi na priva.
Bestia wziął sobie do serca sobotniego grilla zamawia kiełbasy napoje krupnioki itp. kawa herbata no co będę gadał więcej :) ślinka cieknie hehe