Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

jestem za

ja nie wiem to zależy od finansów ale pomysł jest dobry

Do Ostrawy wszyscy nie pojadą i to jest na 100% Ja myślałem zorganizować coś lokalnie na miejscu pod koniec września bądź początek października tak żeby też młodsi mogli spokojnie podjechać.:)
Tak na marginesie dzisiaj wstąpiła do nas nowa dziewczyna z Piekar, pojawi się na najbliższym spotkaniu, Formularz już przesłała.
I jeszcze jeden nius MOJA ma urlop więc może jakiś grill w sobotę???
to Jest jej propozycja :))
Ja proponuję gdzieś nad wodą by można było kuleczki pomoczyć ?
Co wy na to ?

dzokej napisał:

....
I jeszcze jeden nius MOJA ma urlop więc może jakiś grill w sobotę???
to Jest jej propozycja :))
Ja proponuję gdzieś nad wodą by można było kuleczki pomoczyć ?
Co wy na to ?

Jestem za :) Ale z góry piszę że kuleczek nie moczę bo jestem w pracy ale w ustalone miejsce mogę dojechać :)

Pozdrawiam

jestem za dawac miejscówke i czas

Witam ... jak juz ustalice gdzie Krzysiek daj znac ..to tez sie wybiore.. pozdrawiam :))

jak cos bedzie wiadomo to chyba na ostatnio chwile bo obecnie na kilkanascie godzin przed spotem cisza

Ja jutro idę do pracy ale dojadę we wskazane miejsce :)

I ustalone Prezes będzie zawijał na chechło w miejsce postoju z drogi powrotnej po Czewie czyli północna strona zbiornika /od strony miasteczka śląskiego wjazd/

start 17:00

KrzysiekP napisał:

I ustalone Prezes będzie zawijał na chechło w miejsce postoju z drogi powrotnej po Czewie czyli północna strona zbiornika /od strony miasteczka śląskiego wjazd/
start 17:00

O której i skąd startujesz?

Pany mocie moze ktos klucz do swiec z dlugim gwintem ? bo cebra stoi rozebrana i czeka az wrece jej swiece ktora pitła w czacie jazdy ( jak jeblo to myslalem ze mi silnik kajs polecial a to ino swieca xd )

W przyszłą sobotę tj. 10.08.2013 o godzinie 16:00 odbędzie się ostatnie zebranie przed zakończeniem akcji motoksiążka celem omówienia dnia finałowego oraz tradycyjny już grill pogawędki jak i poznanie dwóch nowych członków Obecność w miarę możliwości obowiązkowa.
Co do miejsca spotkania to jeszcze nie zostało wybrane więc czekam na propozycje.

Ps Zapraszamy również Hindenburga. Może czegoś się nauczymy :)

Miejsce moze tradycyjnie WPKiW albo Chechlo ? :-P

Ostry a jaka masz swiece wąską czy szeroką?

ja proponuje Chechlo

Panowie - sorki - ale rzygam już tym chechłem - znajdźcie inne miejsce - pogorie, przecyce czy cóś ale nie chechło job twaju mać.

Krzysiek podobno gadał z tombittem i podobno u niego
nowe miejsce ale nie jest to jeszcze potwierdzone przez Tomka

No i by było dobrze bo chechło i chorzów oklepany na maxa - są inne fajne miejsca gdzie jeszcze nie byliśmy :)

Dokładnie wodzu popieram wystarczy poszukać i jazda :)
PANOWIE I PANIE JAKIEŚ PROPOZYCJĘ NA SOBOTNIE SPOTKANIE ????

To ja pierwszy :) :

Przeczyce lub Pogoria. Tam wolno palić grilla :)