Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Zostaliśmy zaproszeni to Tombitt-a więc tak

W sobotę spotykamy się u kolegi Tomka zbiórka odbędzie się o godzinie 16:00 pod hotelem na ulicy Sokolskiej w Katowicach z skąd wszyscy
razem wyruszymy do Ligoty link do miejsca zbiórki.
http://goo.gl/maps/cAzqu
dla ludzi z okolic Bytomia, Piekar, Zabrza, zbiórka na parkingu Urzędu miejskiego w Bytomiu o godzinie 15:30 i razem ruszamy pod hotel gdzie będzie już czekała reszta i wspólnie do miejsca docelowego.Na miejscu jak zwykle grill, pogawędki i omówienie zakończenia akcji motoksiążka.
Zapraszamy również niezrzeszonych wszyscy mile widzianie

Proszę wszystkich o potwierdzenie przybycia.

Jak Pogoria to tylko Pogoria 4 od strony Wojkowic Kościelnych.Jestem co tydzień autem z racji tego że z ekipą zabieramy buggy,Torosem byłem raz na samym końcu w nocy myślałem że nie da rady po grzązkich piaskach ale żyje i ma się całkiem dobrze.Grila można palić ale ostatnio pokazała się policja i ponoć goniła za palenie.I tak wszyscy palili a woda super.W sobote była jakaś bibka chyba z 1500 ludzi chyba dlatego ta policja.LWG

Dziękuje za zaproszenie ja niestety odpadam ze spotkań ŚGM ze względu na prace a jak nie pracuje w wekendy to rodzina ciągnie mnie na Pogorie.Córka się zaraziła buggy teraz kolej na jakiś jednoślad dla niej.

dzokej napisał:

Zostaliśmy zaproszeni to Tombitt-a więc tak
W sobotę spotykamy się u kolegi Tomka zbiórka odbędzie się o godzinie 16:00 pod hotelem na ulicy Sokolskiej w Katowicach z skąd wszyscy
razem wyruszymy do Ligoty link do miejsca zbiórki.
http://goo.gl/maps/cAzqu
dla ludzi z okolic Bytomia, Piekar, Zabrza, zbiórka na parkingu Urzędu miejskiego w Bytomiu o godzinie 15:30 i razem ruszamy pod hotel gdzie będzie już czekała reszta i wspólnie do miejsca docelowego.Na miejscu jak zwykle grill, pogawędki i omówienie zakończenia akcji motoksiążka.
Zapraszamy również niezrzeszonych wszyscy mile widzianie
Proszę wszystkich o potwierdzenie przybycia.

Hotel Angelo - Potwierdzam.

A tak z innej beczki wie któryś z kolegów gdzie w okolicy Chorzowa można kupić czujnik hamulca prawego do Toros f 16 standardowo zdechł.

Dokładnie hotel Angelo

W sobote rusza ZŁOMBOL na NORDCAP o 10 00 ze Spodka można by ich tak pożegnać na skuterach.

Sorry NORDKAPP

Hej, wróciłem z wczasów. Ja odpadam w sobotę - praca.

bede na sto procent bytomiu.pozdrawiam

Dziadek napisał żeby mu już nie wysyłać żadnych zaproszeń :( obraził się na całego.

EDIT
Tak na marginesie otrzymaliśmy taką propozycję

"Możemy połączyć nasze forum z Waszym.
Opłata forum na tą chwile jest dosyć mała ( 9zł miesięcznie ) gdyż domena u nas jest wykupiona jak widać więc możemy złączyć forum ( 2w1 ) lub zrobić osobne forum na silniku IP Board.
Dobrze w takim razie prześlij mi jakiś plik graficzny reklamy i umiescimy go gdzieś na forum, dodatkowo w najbliższym czasie planuje stworzyć FanPage tego forum więc i tam będzie to reklamowane.
Jeżeli chodzi o samo forum można powiedzieć, że jesteśmy profesionalistami gdyż przed tym forum prowadziliśmy inne fora, teraz to i jeszcze w najbliższym czasie zostanie otwarte również forum ale o innej tematyce.
Tak więc uznaje, ze jestesmy profesionalistami :) Własna grafika, własne tematy - forum praktycznie autorstwa naszego. "

To nadeszło od administratora forum skuterpolska.xaa.pl co wy na to jakie opinie na ten temat?

Najprawdopodobniej zjawię się w Katowicach.

Dzokej, a po co mamy się łączyć z innymi???

Racja po co? My jestesmy jedyni a oni tylko chca nasz skopiowac chyba cwaniaki :/

Ja tylko podałem do wiadomości co otrzymałem i tyle :)

dzokej napisał:

Dziadek napisał żeby mu już nie wysyłać żadnych zaproszeń :( obraził się na całego.
EDIT
Tak na marginesie otrzymaliśmy taką propozycję
"Możemy połączyć nasze forum z Waszym.
Opłata forum na tą chwile jest dosyć mała ( 9zł miesięcznie ) gdyż domena u nas jest wykupiona jak widać więc możemy złączyć forum ( 2w1 ) lub zrobić osobne forum na silniku IP Board.
Dobrze w takim razie prześlij mi jakiś plik graficzny reklamy i umiescimy go gdzieś na forum, dodatkowo w najbliższym czasie planuje stworzyć FanPage tego forum więc i tam będzie to reklamowane.
Jeżeli chodzi o samo forum można powiedzieć, że jesteśmy profesionalistami gdyż przed tym forum prowadziliśmy inne fora, teraz to i jeszcze w najbliższym czasie zostanie otwarte również forum ale o innej tematyce.
Tak więc uznaje, ze jestesmy profesionalistami :) Własna grafika, własne tematy - forum praktycznie autorstwa naszego. "
To nadeszło od administratora forum skuterpolska.xaa.pl co wy na to jakie opinie na ten temat?

Jestem przeciwny.

ja jestem na nie.pozdrawiam

Temat uznaję za zamknięty nie wchodzimy w to odpowiedni e-mail już poszedł dzięki za opinie na forum i priv.

Witam ... bede pod urzedem w bytomiu o 15.30 : sobota ... no wlasnie chca sie podpiac pod nas ... pozdrawiam kolegow ..

http://youtu.be/DZ2G3MCG0f8