Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Mario1 widzimy i tu:)

to zarąbiście Joluś ale niektórzy mogli by odebrać że tylko w swoim temacie dajemy a nie do wspólnego , wychodzę z założenia skoro jest temat to i wszystko z nim związane też tam powinno być .
Pozdrówka dla Wszystkich

https://plus.google.com/u/0/106925120848447243105/posts

Zdjęcia super. Zauważyłem, że R2_D2 przymierzał się do mojej Virago, czemu nie powiedziałeś dałbym Tobie kluczyki.

dychul napisał:

Zdjęcia super. Zauważyłem, że R2_D2 przymierzał się do mojej Virago, czemu nie powiedziałeś dałbym Tobie kluczyki.

Dzięki, ale to może nie byłby najlepszy pomysł z kluczykami, hehe. Myślę, że następnym razem :)

dychul lepiej nie bo potem powie że tam były latarnie agresywne i go zaatakowały :-))

Panowie a tak ogólnie to dziś zobaczyłem jak fryzjer wygląda od środka no i spadło mi trocha futra :-))

No proszę, Mario ściął kudły :P
Agresywne latarnie albo agresywne drzewa, agresywny może być też asfalt ;)

madi napisał:

No proszę, Mario ściął kudły :P
Agresywne latarnie albo agresywne drzewa, agresywny może być też asfalt ;)

w Sielpi wszystko jest agresywne - dlatego mieliśmy ją shajcować

nie macie racji panowie one tylko warczały a ktoś je chciał pogrwąć

Witam .....:) obejrzalam zdjecia widac ze spotkanie i imprezowanie sie udalo .... no i powrot do domu szczesliwy .....super ... pozdrawiam kolegow :))

Mario1 napisał:

dychul lepiej nie bo potem powie że tam były latarnie agresywne i go zaatakowały :-))
Panowie a tak ogólnie to dziś zobaczyłem jak fryzjer wygląda od środka no i spadło mi trocha futra :-))

Pieronie sakramencki to i może ja pójda do fryzjera. W październiku planuje zmianę pracy. Tam z całą pewnością pójdę już ostrzyżony. R2_D2 to w przyszłym roku pojeździmy na Virago.

wydawało mi się że już wszyscy doszli do siebie a tu cisza jak cholera

W piątek o 9.20 oglądajcie ŚGM w TVS :) Na żywo :)

jasne a do roboty to moja pójdzie chociaż jej nie ma , jak ktoś ma możliwość nagrania programu to byłbym wdzięczny .

Ja już ustawiłem nagrywanie, tylko że to dekoder z PVR i nie ma możliwości zgrania tego z dysku:) Może na stronie TVS jest możliwość obejżenia archiwalnych nagrań?

w piątek ? ale to 9.20 rano czy 21.20 ? apropo agresywności to słyszałem tylko o agresywnych chodnikach

szczepan o 9:20 rano bedziemy w programie

szczepanj23 napisał:

w piątek ? ale to 9.20 rano czy 21.20 ? apropo agresywności to słyszałem tylko o agresywnych chodnikach

no ale agresja ma różne oblicza typu chodnik , latarnia , drzewo i nawet korzeń :-))

Panowie propozycja może zaplanujemy jakieś spotkanie na zakończenie sezonu? Co wy na to jakieś huczne? Czekam na propozycje. Mam na myśli jakieś jednodniowe spotkanie.

Prezesie może Ostrawę połączyć z takim spotkaniem to i ktoś z mazowieckiej by się pojawił ? ;)