bestia014 napisał:
witam panowie zostały 1 dzień do wyjazdu ja tam przygotowania
A nijak na razie. Niedawno wróciłem z pracy, dychnę trochę i biorę się za pakowanie. Na jutro będę silny, gotowy i zwarty.....
bestia014 napisał:
A nijak na razie. Niedawno wróciłem z pracy, dychnę trochę i biorę się za pakowanie. Na jutro będę silny, gotowy i zwarty.....
To ja mam już wolne i mógłbym smigać już teraz.... ale wytrzymam do jutra :)
haha ja musze jeszcze dzisiaj wykminic jak na zbiorke sie dokulac :-P w baku jest ino 0,7l :-P
OstRy napisał:
haha ja musze jeszcze dzisiaj wykminic jak na zbiorke sie dokulac :-P w baku jest ino 0,7l :-P
Dasz radę dojechać - na te 2l uskubiesz :)
bestia014 napisał:
Bestia weź jutro składkowe !!!
Jak Ostry nie uskubie na naftę, to będzie pchał na zbiórkę, hehe. Przy wadze jego piździora to mu nie zazdroszczę, hehe
Wodzu,dawaj dzisiaj :) Byśmy już dali w palnik :)
Lo ciup pany moj wyjazd jest lekko zagrozony ;/ wlasnie mialem tel ze jutro mam rozmowe o prace i jesli bd ok to od razu szkolenie , mam byc na 7 i nie wiem o ktorej koniec ;/
ostry pierdziu pierdziu ,
ja też już mam wolne - dopiero we wtorek do pracy hehehe ale jest gorzej - mój wyjazd nadal pod znakiem zapytania bo ten hebel coraz głośniej zrzęzi i nie wiem czy objedzie ponad 300 kilosów - co będzie jak stanie ? pchanie mi się nie uśmiecha
Mario jakby co to biora linka która się sprawdziła jak holowałem Krzyśka:) Na drodze nigdy nic nie wiadomo kiedy się przyda:)
tombitt dzięki ale teraz nadupił Damian a ja namiotu nie mam , Damian ma ponoć w sobotę po pracy jeczać - jakoś nie wierzę
Mario - Ostry chyba odpadnie to mam namiot - Pogadaj poważnie z Ostrym .
OstRy napisał:
Lo ciup pany moj wyjazd jest lekko zagrozony ;/ wlasnie mialem tel ze jutro mam rozmowe o prace i jesli bd ok to od razu szkolenie , mam byc na 7 i nie wiem o ktorej koniec ;/
Jak nie potwierdzisz wyjazdu do 14 to nie zabieram namiotu. Lub Mario go przejmie w Czeladzi.
wodzu a masz 2 osobówkę ? to bym razem z ostrum się zmieścił
Niby 2 osobowy :) Wy się zmieścicie :) Ja sam muszę spać w poprzek :) Namiocik typu Iglo.
siemka melduje się bestia jestem w domu wyprawa była super
Dzięki Śląska za spotkanie, czekamy na foty i filmy. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojechać do Ostrawy. Pozdrawiam.
filmy i zdjęcia będą nie ma obawy pozdrawiam bestia
Kapitan melduje ze "dopłyną swoim okrętem" FENIKS do portu/dom.
oczywiscie nie obylo mi sie bez przygód w jedna strone zerwalana linka gazu aw druga jazdan a tylnym hamulcu tylko, powod odkrecona podkowa przedniego hamulca
https://plus.google.com/u/0/photos/113652595468639379986/albums/5905936655011727505
Krzychu przewal linka na stronkę ze spotkaniem a nie tu , w końcu to ze spotkania z Mazowiecką - też muszą widzieć