A nasze forum to kto czyta jeszcze, czy pisanie tam jest zbędne?
Przyznam sie za nawet tam konta nie mam xd musze zaro zalozyc :-P
wczoraj tam wszedłem ale nie ma żadnych wpisów nikt :( mimo że konta mają już założone 22 osoby
http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/1,124078,14296157,Samotne_Wilki_na_motorowerach.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_swiat_motocykli
właśnie dzisiaj zostałem POTENCJALNYM DAWCA SZPIKU
witam .... Krzysiek jak twoja maszyna ?? jest juz sprawna ?? no pogoda super na wypady ....pozdrawiam kolegow ...:))
Witaj Grażynko wszyscy picują swoje maszynki przed wielkim wyjazdem :)
a jak z twoimi wypadami?
:) moja zabawka sprawuje sie swietnie ...ale niestety nie pojade chociaz bardzo mi przykro z tego powogu ....ale za to wybieram sie na piesza pielgrzymke do Czestochowy jak kazdego roku ...w drodze bede o was myslala zebyscie wszyscy szczesliwie dojechali i wrocili do domu ..zycze ...szerokiej drogi ......pozdrawiam .....................
wlasnie sporowadzilem feniksa do domu
I jak wszystko gra?
ta choc do 70-h to jescze bede musial go dopracowac ale teraz tak spokojnie pojdzie 50-55. mam zmula przy starcie ale to sie ulozy
dokładnie niech się części powoli dorabiają
Dzis rano byłem w telewizji Silesia i temat załapał Popołudniu bedziemy mieli baner na ich stronie internetowej odnośnie MOTOKSIAZKI
To świetnie jak będziesz znał już linki do zapodaj
sEBA JESLI TO JUZ CZTYTASZ TO SIE ODEZWIJ PILNE!!!!!!
cyt email jaki dostałem z TVS
Dzień dobry,
Dziękuję za przesłana korespondencję.
TVS jest zainteresowany objęciem Patronatem Medialnym Państwa projekt – MOTOKSIĄŻKA.
Jest nam niezmiernie miło i doceniamy fakt, że pomyśleli Państwo o nas planując to przedsięwzięcie.
W ramach Patronatu możemy zaproponować promocję wydarzenia na naszej stronie tvs.pl w zakładce „patronat” (w tym celu będzie nam potrzebny plakat/zdjęcie/obrazek w formacie JPG oraz notatka prasowa promująca i opisująca wydarzenie – koniecznie w pliku tekstowym do edycji). Materiały na stronę, w konkretnych formatach, proszę przesłać najpóźniej na ok. 4 dni przed wydarzeniem (w przeciwnym razie może być problem z zamieszczeniem ich na naszym portalu). Dodatkowo chcielibyśmy zaprosić Państwa do naszego porannego programu Cafe Silesia, gdzie podczas rozmowy z prowadzącym będzie okazja powiedzieć o projekcie, jego idei i zaprosić naszych widzów do wzięcia w nim udziału.
W załączniku przesyłam logo TVS do zamieszczenia na plakatach i materiałach promujących Państwa akcję.
W razie jakichkolwiek pytań, propozycji i sugestii jestem do dyspozycji.
Jeżeli w przyszłości zdecydują się Państwo podjąć równie udane i ambitne inicjatywy jesteśmy otwarci na propozycje i zapraszamy do współpracy. Życzymy powodzenia!
Pozdrawiam
Agnieszka Leszczuk
SPECJALISTA DS. MARKETINGU I PROMOCJ
------------------------www.tvs.pl---------------------------
tel. 32 608 92 00 lub 32 608 99 38
Łoo kurna ŚGM bd w telewizji xd
Prezes nich już się goli, wciepuje odświętna koszula i to telewizorni, albo na piździku - lepiej.
ja tak wpadlem tylko na kompie z fonem w sieci bo ukradli mo na chwile dluzsza kabel z upc czyt. remont drogi wiec jak wroci to wejde a na razie znikam bo ciezko na fonie pisac
witam panowie zostały 1 dzień do wyjazdu ja tam przygotowania
eee no ten no , na zywiol xd jo sie jutro spakuja i tyle :)