Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Wodzu tylko Wiki niech namaluje jakies 4 kwiatki i bedzie git :)

sinaloa napisał:

...
Ciekaw jestem Wodzu co Twoja Małżonka mówiła jak to robiłeś:)

Śmiała się i robiła mi foty :) Teraz myśli jak mi irokeza dorobić :) Jak się nie wyrobię to myślę nad takim zestawem na Sielpię :) :

Na hardcorowo :)

ale to juz nie bedzie crazy frog

no ja mam tyko rosyjski:)

wodzu szczotkę twojej zakoś i już masz irokeza - i to jaki szyk - wymieciesz wszystkie mrówki :-))

KrzysiekP napisał:

ale to juz nie bedzie crazy frog

Wtedy to będzie:

FAFLUCHTEN BANDITEN

Mario1 napisał:

wodzu szczotkę twojej zakoś i już masz irokeza - i to jaki szyk - wymieciesz wszystkie mrówki :-))

ha!!!! podsunąłeś pomysł - coś z mopa wykombinuje :)

Panowie brakuje nam fany z logiem SGM na zlocik w Sielpi takiej większych rozmiarów - co najmniej 2 , jedna na czele i jedna na końcu - co wy na to ?

Ludzie na forum pytają jakie kaski dobre a tu Wodzu wychodząc im na przeciw zademonstrował swój prototyp :)
LUDZIE WALCIE DO WODZA!!!

Fana dobra rzecz ale nie damy rady zamówić chyba:)) rozejrzę się na necie i jak coś to zamówię potem dam znać co i jak

W Sielpi ? ;Oj będzie się działo;

Panowie kontaktowałem się dzisiaj z producentem flag wysłałem logo lecz niestety za małe było więc siedziałem 3 godziny i zmieniałem piksel po pikselu. Jutro będę miał wizualizację to ją zaraz udostępnię.
Koszt flagi 40/30cmm z mocowaniem na szybę samochodową ładnie obszyta itp. to koszt 15 zł + 4,90 przesyłka tu macie link z flagami.
Ja zamawiam jak ktoś chce jeszcze to dawać znać.

http://allegro.pl/flaga-reklamowa-firmowa-40x30-cm-flagi-reklamowe-i3340327432.html

Ja zamawiam. Choć na północ nie pojedzie to rozliczymy się po powrocie w Sielpii.ps. ruszam w srode rano o 4:)

A Jak pojedziemy do Sielpii to przypniemy prowadzącemu Krzyskowi (na trytitkach) i zamykającemu peleton Ostremu;) Co Wy na to ? :)))

A ostry przypnie sobie ją chyba do czoła :)) A tak na marginesie nie ma pewności czy ostry pojedzie :(

Niestety ale chyba odpadne :-( Jeszcze mi rano linka sprzegla strzelila.. nosz kur... Ale wlasnie wrocilem z parkingu i juz nowa jest zamontowana :-D I 45zl poszlo fruuu ...

A dlaczego odpadasz :( będzie fajnie zabierzemy cie na hol :))

Dobra wiadomość to taka że Krzyś odjechał od Rafiego na swoim sprzęcie. Z pewnymi problemami ale odjechał :)

ważne że wogóle się wykulał

Mario1 napisał:

ważne że wogóle się wykulał

Były problemy ale się wykulał :) . Jeszcze troszku ją dostroi i będzie git. Krzyś - Powodzenia.