coś tu usunął hehe bo nie zdążyłem przeczytaćdzokej napisał:
na seryjnym porażka a nowych nie wsadzam.
tu trzeba cierpliwości hehe chce kto zarobić?:)
Nic nie usunąłem wcisnąłem przez przypadek enter :)) SORKI
Paweł ma gaźniki i to też z 2t może by sprawdzić ? Może masz zatkany jakiś kanał i trzyma.
Czyściłem dmuchałem i gówno z Pawłem będę się widział w jutro chyba mu się wproszę ale na serii nic nie zdziałam
Rafał a dasz rade z tymi czesciami do mojego?
Krzychu jutro pitosz z placu:)
mnie mój nie dzierży to ważniejsze ty pojedziesz a ja postój bo raczej nic nie wymyślisz u mnie:)a nie gaźnika Ci nie pozwolę dotknąć:)
tak jest Krzychu pitaj z placu bo następny czeka na rozbiórkę :-))
Mario1 napisał:
tak jest Krzychu pitaj z placu bo następny czeka na rozbiórkę :-))
nie ma tak źle Prezesowi go zawiozę a co gadał pisał że jak wstąpię do grupy to mogę liczyć na pomoc w zakresie porady, naprawy jak co no i...? :))
Radź se dziadu som kożdego szkoda hehe
sinaloa napisał:
Mario1 napisał:
tak jest Krzychu pitaj z placu bo następny czeka na rozbiórkę :-))nie ma tak źle Prezesowi go zawiozę a co gadał pisał że jak wstąpię do grupy to mogę liczyć pomoc jak co no i...? :))
Radź se dziadu som kożdego szkoda hehe
to cię czeka kulanie do Opola - niezbyt przyjemna perspektywa :-))
Wodzu masz zajebisty hałer :D i te bryle hehe
Mario1 napisał:
sinaloa napisał:
Mario1 napisał:
tak jest Krzychu pitaj z placu bo następny czeka na rozbiórkę :-))nie ma tak źle Prezesowi go zawiozę a co gadał pisał że jak wstąpię do grupy to mogę liczyć pomoc jak co no i...? :))
Radź se dziadu som kożdego szkoda heheto cię czeka kulanie do Opola - niezbyt przyjemna perspektywa :-))
spoko dam rade ostatnio od Seby wyjechałem około 19 tej w róciłem o około 23 hehe masakra, widać lubie jeździć
A nawiasem mówiąc do Opola fajna droga durś prosto hehe
sinaloa napisał:
A nawiasem mówiąc do Opola fajna droga durś prosto hehe
to ileś ty jechał że 4 godz. się kulałeś niecałe 100 km. - 25 km/h ?
a co sie mam spieszyć widoki podziwiałem zachód słońca pędzące samochody jak mnie mijały z górki było lepiej, jechałem poboczem piździk warczał świerszcze cykały ale za to deszczu nie było:D a i Krzychu dzwonił i Wodzu nie było smutno :)
to kerędy kulałeś - 94 ?
takMario1 napisał:
to kerędy kulałeś - 94 ?
Jeszcze mnie wycioroł po tym Opolu że hej ale podjechałem to miał cole dla mnie ale pół wychłoł jak czekoł na mnie hehe
Ciekaw jestem Wodzu co Twoja Małżonka mówiła jak to robiłeś:)WODZU napisał:
Witka.
Piździk świeci się jak psu jajka :) Troszku nad nim dziś popracowałem :)
Teraz pracuję nad nowym wzorem kasku :) Mały tuning :) Szybę i daszek zdemontowałem, czeka zaszpachlowanie dziurek po śrubkach i myślę nad jakimś irokezikiem lub kwiatuszkami :) I na Sielpie :) Crazy Frog :)
Chechło jest ok tylko może gdzieś koło 15.00?
przecudnej urody :)