Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Jest już projekt flagi jaki przesłała firma.
wzór www.samotnewilki.cba.pl/pliki/n.JPG
zamówiłem jedną sztuką aby zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości

Link nie działa - zmień hosting lub wrzuć to na imageschack

Hejka, potwierdzam, Krzyś odjechał o własnych siłach, nie wrzucę fotek, nie mam możliwości technicznych teraz...

Wodzu kopiuj link do adresu wskoczy
Co do Krzyśka słyszałem że się cieszył jak dziecko :)

Sorki - ale ciulaty kolorek....

Osobiście myślałem że to będą barwy biało-czerwone i zamiast godła nasz znak. Sorki ale taki kolorek kojarzy mi się z gejostwem - osobiście mi się nie podoba - ale to jest tylko moje zdanie. Wolę pozostać przy narodowych barwach zamiast dziwnego niebieskiego. Zakupię i pojadę z narodową flagą :) Ale szacun za chęci.

a ja kopiuje i nie wchodzi:(

sinaloa napisał:

a ja kopiuje i nie wchodzi:(

Jak dla mnie pedalski ale zapodaje:

Fakt, ciulaty......narodowy lepszy.

nie no kolorek całkiem całkiem :-)) ale lepsze to faktycznie na barwach narodowych , jeszcze tylko ten rozmiar - wydaje mi się że powinna być większa i bardziej w prostokącie a nie w kwadracie

Wysłałem korektę i powiedziałem że zdecydowaliśmy się na tle barw narodowych. :))
W sumie to macie rację troszkę pedalskie wyszło :)

Tak wygląda po korekcie

OK, teraz pasuje

dzokej napisał:

Tak wygląda po korekcie
....

Dżkokej że się spytam - A pytałeś się Rafiego czy może takie nadruki zrobić? Pewnie będzie z 10 zeta taniej.

Nie nie pytałem bo za 5 zł to nawet nie kupimy materiału a gdzie reszta obszycie, wszycie tuneli, mocowanie itp. a tu za 15 zł mamy gotowca do zapięcia. Ja zamówiłem jedną sztukę aby zobaczyć jakie wykonanie itp. Kto będzie chciał to sobie zamówi.

tombitt dociera do swinoujascia. wlasnie dzwonil jest na promie

A kaj są fotki :)) z wyprawy?

dzokej napisał:

Nie nie pytałem bo za 5 zł to nawet nie kupimy materiału a gdzie reszta obszycie, wszycie tuneli, mocowanie itp. a tu za 15 zł mamy gotowca do zapięcia. Ja zamówiłem jedną sztukę aby zobaczyć jakie wykonanie itp. Kto będzie chciał to sobie zamówi.

Właśnie - nie pytałeś :) Zestawik do kupienia w auchanie za 7 zł plus druk.... u Rafiego.... Wiedząc że mamy takiego gościa w grupie pierw trza z nim gadać a potem jak co nabijać komuś kabzę :) Jak dojdzie to zapodaj fotę :)

Widziałeś te fany za 7 zeta? Kiedyś taką kupiłem i miałem ją zaledwie kilka dni bo tak zaczęła się pruć :) jak stara baba :) pomyśl to nie jest nie wiadomo jaka wielka suma żeby szukać oszczędności a Rafał i tak w ciul robi więc ja nie mam zamiaru prosić go o kolejne przysługi aby zaoszczędzić 5 czy 10 zł. Dzwoniłem do tej firmy wiem jak wyglądają więc zamówiłem to jest firma która 20 lat produkuje tylko flagi są obszywane termicznie utwardzalne itp. Ale o jakości przekonamy się sami. Flaga będzie wysłana do tygodnia czasu bo mają dużo zamówień. Jak tylko dotrze zaraz wrzucę fotki na forum :))

Wodzu Dżokej ma rację te fany w hurcie są po 2,50 to h...nia jest

I standardowo jak zaczyna się weekend to pogoda się je..e. Dzisiaj mam wracać na Śląsk a u nas od samego rana pada.

EDIT: Przeglądaliście to nowe forum ? http://skuterpolska.xaa.pl/ może być dobre