Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Dziadek100 napisał:

R2_D2 napisał:
Wam to dobrze.... a ja muszę jutro komunizować i to gdzieś w centralnej Polsce....

Ale wódki się za to napijesz :-)

Nie bardzo..... samochód :(

R2_D2 napisał:

Dziadek100 napisał:

R2_D2 napisał:
Wam to dobrze.... a ja muszę jutro komunizować i to gdzieś w centralnej Polsce....

Ale wódki się za to napijesz :-)

Nie bardzo..... samochód :(

widze ze wszedzie na wyjezdzie problemy u mnie dziennie dmuchanie w alkomat- norma dopuszczajaca do pracy to 0,18 promilka

pozdrawiam

Hopy podrzućcie mi jakiś wuszt do Opola :)ha ha ha

jo nie widza problemu - ale jak po drodze zgłodnieje to go zjem i zawróca bo z pustymi rękami nie pojada :-))

To zabierz dwa jeden zawsze dowieziesz :)

ja też jadę

Witam Ja także mam zamiar jutro jechać

ANDstunt jest z Tarnowskich Gór i jest z grupy to tak na marginesie jak by ktoś nie wiedział :)

Mała zmiana tematu.
Jestem w trakcie tworzenia odrębnego forum dla grupy szczególnie na nasze sprawy klubowe ale i nie tylko. Dla nas czyli grypowiczów będzie odnośnik i aby tam wejść trzeba będzie padać hasło dostępu. wzur forum jest już dostępne pod linkiem:
www.lonelywolves.cba.pl
proszę o opinie i ewentualne wskazanie zmian.

kaskader :)
http://moto.onet.pl/14330116,0,4,filmy.html?node=28#play

Biedna gadzina ale żyje na szczęście :)

Seba kiedy znajda sie nowe kamizelki? Dzisiaj grill o 16 ale zobaczymy czy tam bedzie gdzie zwykle. Mamy zaproszenie do czeladzi go Wodza gdyby miejscowka byla zajeta.

Piszcie o szczegolach jak co bo moze wpadne jak moja nie bedzie chciala gdzies jechac. Tylko prosze tak szczegolowo z mapa zbiorki ;)
I jak cos trzeba doniesc to tez napiszcie bo sklepy zamkniete a ja moze cos w domu mam :)

link do miejsca spotkania

http://mapa.targeo.pl/,18,18.9673900,50.2900400?l=66e0cb601215ce6f

spotykamy sie o 16

O ile się nie mylę to jest parking Carrefoura tak?

ej chyba pod altankami a nie carefurem

a gdzie sa te altanki bo juz jestem pod carefourem?

Krzysiek w ciągu 14 dni powinny już być.
Vibbom zjedź na tym małym rondzie na dół w kierunku stadionu to jest od ciebie jakieś 300 metrów

Witam ... czy sa jakies królowe szos jezdzace na skuterach ... pozdrawiam ...:)))

Witaj Grażynko u nas jest jedna pani która jeździ z nami na imprezy a tak na marginesie skąd jesteś bo nasza grupa jest ze Śląska