O z Piekar to zapraszamy do naszej Grupy więcej info na nasz temat znajdziesz na www.samotnewilki.cba.pl
Pozdrawiam i zapraszam
Wypad dzisiejszy na świerklaniec i na gril w czeladzi byl zajebisty chociaż dupsko boli:):):):):):D:D:D pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu:):):):):D:Beatka od Andrzeja:):)
wodka85 napisał:
Grazynka już ja bym zrobił z Ciebie królowa gdzieś przy drodze , najlepiej jakbysmy wybrali sie na przejazdzke do lasu ...
Wódka daruj sobie te rynsztokowe dowcipy.
Grazynka napisał:
Witam ... czy sa jakies królowe szos jezdzace na skuterach ... pozdrawiam ...:)))
Jeżdzi jedna niewiasta,ale są i panie jeżdzące jako pasażerki :).Serdecznie zapraszamy na wspólne wypady i sławne już grilowane kiełbaski i nie tylko :).Jest nas dośc duża grupa zapaleńców i bawimy się świetnie.
Andrzej_J napisał:
Wypad dzisiejszy na świerklaniec i na gril w czeladzi byl zajebisty chociaż dupsko boli:):):):):):D:D:D pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu:):):):):D:Beatka od Andrzeja:):)
Ja również dziekuję za wspólnie mile spędzone chwile.Na wiadomą część ciała najlepszy jest odpowiedni masaż,ale to już w Andrzeja rękach :-).
Qna, ale wam dobrze
a ja dziś przejechałem prawie 300km samochodem, komunizowałem, się.... potem dobra mina dla rodziny.....
powrót do domu godz 20...
i dupa... nie ma grila,,,
R2_D2 napisał:
Qna, ale wam dobrze
a ja dziś przejechałem prawie 300km samochodem, komunizowałem, się.... potem dobra mina dla rodziny.....
powrót do domu godz 20...
i dupa... nie ma grila,,,
Artur za tydzień w Wiśle nadrobimy :).
Wiem, mam nadzieje, że to wypali.... qna, MUSI........HEHE
Artur od Wodza wyjezdzalismy bylo kolo 20:30-21:00
a oto mikro relacja
https://plus.google.com/113652595468639379986/posts/ewnoxDQuBkE
Czym więcej królowych szos w naszej grupie tym lepiej panowie przynajmniej ogłady nabiorą:D
ps. i po grilu Wodzowi sprzątanie zostało :)
Dzieki panowie za mile spedzony czas ;)
Milo bylo wreszcie poznac... :)
no kurna panowie - Dzięki za mile spędzony wspólny czas jak i wielkie dzięki dla WODZA za ugoszczenie nieokrzesanej bandy motorowerowej z śląska , Krzychu jak tak będziesz za nami gonił to to Twoja Inka długo nie pociągnie :-)) ,- bierz klamory jakie masz i zrobimy mały remoncik silnika .
Pozdro Panowie.
Grazynka napisał:
Witam ... czy sa jakies królowe szos jezdzace na skuterach ... pozdrawiam ...:)))
Witamy Grażynko , moja pani w miarę czasu śmiga razem z nami choć konta tu nie ma , dołącz do grupy i czuj się jak u siebie bo tu każdy każdemu jest jak brat - a tym wodka85 nie przejmuj się to nie nasz tylko jakiś małolat który jeszcze męczy to coś i ma odciski na rękach .
Na naszych wypadach zawsze będziesz bezpieczna - bo kto by zadzierał ze starymi koniami co śmigają na odkurzaczach :-))
witamy Grażynko. Ja również serdecznie zapraszam do naszej grupy.
Mario musze pozbierac czescii wtedy a z tym na razie klopot.
to zbieraj , foty z dopołudniowego wypadu wkleję jutro bo dziś już po browarkach , standartowo walnę wsio co moja zrobiła - oj znów tego będzie .
No widzę panowie że grill u wodza się udał :) to cieszy no niestety ale nie mogłem podjechać praca ale za to następnym razem sobie odbijemy razem z Arturem :)
Nie ma bata na następnym grilu musze byc :-D
dzokej napisał:
No widzę panowie że grill u wodza się udał :) to cieszy no niestety ale nie mogłem podjechać praca ale za to następnym razem sobie odbijemy razem z Arturem :)
Pewnie, co się odwlecze to nie uciecze... jak mawiają starożytni indianie
Kontakt z drukarni, dzisiaj kamizelki zostały wysłane tak że na sobotę się umawiamy spotykamy i rozdam wszystkim. Może kolejny z weekendowych grilli.:))
dzokej napisał:
Kontakt z drukarni, dzisiaj kamizelki zostały wysłane tak że na sobotę się umawiamy spotykamy i rozdam wszystkim. Może kolejny z weekendowych grilli.:))
w sobotę to my na Salmopol jedziemy..
http://www.skuterowo.com/forums/topic/wjazd-skuterem-na-salmopol/page/4