ostry zapisz sobie ten mój numer telefonu a podaj mi swój
lub gg jeśli masz
Moj tel 668514382 gg:7407428
dzięki
file:///C:/Users/Pawe%C5%82/Desktop/zdi%C4%99cia/2013-06-22-300.jpg
nowy członek grupy
ostry co popierasz przyjęcie
Ino wciepnij zdjecie na serwer a dopiero potem to skopiuj :) bo z twojego pulpitu zdjecia nie zobacze :)
Siema ostry cosik długo cie nie było :)) co u Ciebie?
Dobrze leci pomalu xd wlasnie skonczylem prace i cisne bana bo o 16 mam jazdy na widlaku :-) Moto malo jezdze bo na paliwo ni ma ;/ i chyba bd mial do wymiany tylnia tarcza , hamowanie metalem ( klocki zdarte do zera ) to nie byl najlepszy pomysl xd Tarcza ma juz okolo 1,5 centymetowy pas rdzy naokolo i widac ze jest coraz bardziej poszarpana , a te wyżarte miejsce widac ze jest ciensze niz reszta tarczy , a tak pozatym to calkiem ok xd :)
A jak tam z Sielpią jedziesz z nami rzecz jasna ?
Tak na marginesie Panowie lagi zmienione jutro zabieram się za silnik i odpalam go :))
Z Sielpia 50/50 ;/
No co ty gadasz nawet się nie wygłupiaj :))
To fajnie a co do pierścieni stalowy góra bo twardszy a węglowy dółdzokej napisał:
A jak tam z Sielpią jedziesz z nami rzecz jasna ?
Tak na marginesie Panowie lagi zmienione jutro zabieram się za silnik i odpalam go :))
tak hopki weekend wolny i jak zwykle ( standartowo ) pogoda ma być do dupy - burzowo
dzokej napisał:
Widzę że przed Sielpią wszyscy DOPIESZCZAJĄ swoje ulubienice :)) A jak tam Wodzu twoja inka ?
Rafi dostarczył wałek, jutro odbiorę hamulce i na 99% zdążę jutro się przejechać:) Chociaż mam dzień napięty jak baranie jaja :)
Wodzu,to dobra wiadomość, a jak tak nasz Krzysztof?
Właśnie co tam z naszym Krzyśkiem? są jakieś info na temat jego moto?
Dzięki Rafał a jak żeś wczoraj dojechał?
a ja powolutku już rozbieram silniczek do oczyszczenia i pomalowania - po roku jazdy a zwłaszcza zimie wygląda koszmarnie
Widzę chłopaki że praca wrze :)))
wrze a do Sielpi nie będzie czym jechać :-))
niedziela ma być ciepła - można by wyskoczyć na Pławniowice wykąpać się