Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

racja koniak tylko z colą - ale już nie kontynuuję bo mi zarzucą że zaśmiecam forum. Powodzenia z montowaniem silnika :)

Hanita napisał:

racja koniak tylko z colą - ale już nie kontynuuję bo mi zarzucą że zaśmiecam forum. Powodzenia z montowaniem silnika :)

nie będzie tak źle , muszę tylko wszystko posprawdzać i jak są jakieś luzy to powymieniać + parę innych rzeczy i będzie ok , oby tylko czas pozwolił :-))

dasz radę bo kto jak nie Ty :) pozdrawiam

Hanita napisał:

dasz radę bo kto jak nie Ty :) pozdrawiam

spoko damy radę - to prosty silniczek , a czasu na niego mam jeszcze 10 tygodni - bo za tyle przyjeżdża jego właścicielka :-)) --- i lepiej żeby był na chodzie :-))

Jakie 10 tygodni podobno jedziesz na nim do Sielpi :)) czy na vulcano śmigasz?

czas pokaże - zobaczymy jak daleko będę z Quantumem .

Ja mam już części i jutro albo w sobotę będę składał moje maleństwo :))

Rafał dojechał do ciebie?

Do mnie drugi dzień jedzie i dojechać nie może :) W sobotę ja się pofatyguję osobiście.

Dojechał ale ma poważny problem ze swoim moto

na to wychodzi że wszyscy co mają jechac mają problemy z piździkami :-))

Ja czekam aż mi Rafi odda stary wałek który nie może do mnie dojechać i kupuję nowy na aledrogo i po problemie. Już 2 tygnie kulam się z głupim wałkiem... no coments.

spoko, spoko, damy rade. Jeszcze jest asterix combi......i dużo można do niego zapakować, wierz mi, hehe

Chopy pytanie troszkę nie na temat ale w zestawie mam 2 pierścienie uszczelniające jeden stalowy a drugi węglowy który powinien być pierwszy :)))

Rafał zadzwoń do nie jesteś mi problemy chodzi mi o części pozdrawiam bestia

podaje numer 665278149

Panyy a jo mom pytanko tak z troszke innej beczki ,

Wiecie moze kaj ktos potrzebuje operatora wozka widlowego ?

Bo robie wlasnie kurs i przydaloby sie znalesc pracke :)

ostry mogę popytać dam ci znać jakby co

Wielkie dzieki :)

czy ktoś ma nr telefonu do Rafała