Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

dzokej napisał:

Właśnie co tam z naszym Krzyśkiem? są jakieś info na temat jego moto?
Dzięki Rafał a jak żeś wczoraj dojechał?

dojechalem o kolo 22:30 lampy wysiadly a kiedy dzwonic do ciebie ? bo Bestia cos tam mi gadal i chcialem sie dowiedziec cos blizej , pisze z tableta a nie mam polskich znakow Krzysiek na dobrej drodze powoli do przodu wszysko sprawdza i czysci powoli sklada ale bez pospiechu co mu wyjdzie na dobre:)

jest tak jak Rafał mówi. powolutku do przodu. jak na razie to pozytywna wieść ze nie musiałem rozbierać wału by wymienić łożyska i uszczelniacze. przy "optymistycznych wiatrach" w środę lub później ale na pewno do końca przyszłego tyg będę znów "latał"

OstRy napisał:

Z Sielpia 50/50 ;/

A z kim sobię zapodam z dwururki ? :)

Wodzu jak tam maszynka?

Czytaj wyżej..... Jak zwykle - Krzyś zakręcony :) Interesuj się Krzyś tematem a nie tylko czytaj ostatnie posty i odpowiadaj na ostatnie wpisy :) Pewnie dlatego powstają setki map :)

czytam czytam tylko zapytałem bo nie wiem czy juz wrzuciles ten wałek w końcu :)))))

A czy ja się wyraziłem w temacie niewyraźnie lub niezrozumiale ? :)

dobra koniec waśni bo zaraz zrobi sie bajzel :)

Ręce opadają :) jak Cię czasami czytam :) Mam przyjaciela o ksywie "Rumun" - myślałem że jest the best :) Jesteś lepszy od niego :)

Wy tu o mapach:) Tak szczerze to nawet do Świnoujścia nie mam do końca dopracowanej:) Ale spox jakoś damy radę. A tak na marginesie PREZES to wie że reklama kamizelki i Klubu pójdzie przez całą Polskę aż po Pomorze:) Może też dostane awans na jakiegoś specjalistę od wycieczek. Pojeździmy to zobaczymy. A tak na Poważnie to w przyszłym tygodniu definitywny wyjazd-będą fotki obiecane. Do zobaczenia w Sielpi.

Spoko tombitt czekamy na materiał i potem go wrzucimy na stronkę życzę szerokości i do zobaczenia w Sielpi.

Rafał Bestia potrzebuje zabieraka i głowicy 72 dlatego próbował się z tobą skontaktować.

Bym zapomniał co powiecie o spotkaniu 13 na d wodą w Chechle ?
mamy grilla przenośnego więc nic więcej nam nie potrzeba :))

dżokej pisałem we wcześniejszych postach do Ciebie odpisz jak możesz na pocztę albo daj znać telefonicznie

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LF4msSLzppA

Dobra nuta :)

Wodzu, jak "zleperujesz" do końca Inkasa to daj znać. Mam nadzieję, że uda ci się to dzisiaj.

jak mu się uda to możemy gdzieś jutro wyskoczyć ( ale popeludniu ) bo mam obiadek umówiony u teściowej :-))

Tak moje maleństwo poskładane został tylko do regulacji gaźnik ale to po południu :))

dzokej napisał:

Tak moje maleństwo poskładane został tylko do regulacji gaźnik ale to po południu :))

to dajesz do nas , to może kajś wyskoczymy

WODZU wraca do gry :)
Piździk na chodzie :)

Dziś nie dam rady nigdzie jechać. Spotkania w podgrupach przy proszonym grilu... Jutro nie wiem ale jak co to może popołudnie będzie wolne :)