Właśnie co tam z naszym Krzyśkiem? są jakieś info na temat jego moto? Dzięki Rafał a jak żeś wczoraj dojechał?
dojechalem o kolo 22:30 lampy wysiadly a kiedy dzwonic do ciebie ? bo Bestia cos tam mi gadal i chcialem sie dowiedziec cos blizej , pisze z tableta a nie mam polskich znakow Krzysiek na dobrej drodze powoli do przodu wszysko sprawdza i czysci powoli sklada ale bez pospiechu co mu wyjdzie na dobre:)
jest tak jak Rafał mówi. powolutku do przodu. jak na razie to pozytywna wieść ze nie musiałem rozbierać wału by wymienić łożyska i uszczelniacze. przy "optymistycznych wiatrach" w środę lub później ale na pewno do końca przyszłego tyg będę znów "latał"
Czytaj wyżej..... Jak zwykle - Krzyś zakręcony :) Interesuj się Krzyś tematem a nie tylko czytaj ostatnie posty i odpowiadaj na ostatnie wpisy :) Pewnie dlatego powstają setki map :)
Wy tu o mapach:) Tak szczerze to nawet do Świnoujścia nie mam do końca dopracowanej:) Ale spox jakoś damy radę. A tak na marginesie PREZES to wie że reklama kamizelki i Klubu pójdzie przez całą Polskę aż po Pomorze:) Może też dostane awans na jakiegoś specjalistę od wycieczek. Pojeździmy to zobaczymy. A tak na Poważnie to w przyszłym tygodniu definitywny wyjazd-będą fotki obiecane. Do zobaczenia w Sielpi.